Vučić kritikuje neke ministre, kaže – nedavno sa sastanka izbacio dva

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je rad pojedinih ministara jer ne reaguju ni na šta pod svojim imenom, već sve loše vesti prosleđuju njemu.

Poručio im je da pod svojim imenom napišu nešto makar u rubrici „Među nama“.

„Radim naporno ceo dan, mislite da nemam dovoljno loših vesti, nego mi javljate da bih sve preuzeo na sebe, jer vi nećete da preduzmete ništa“, rekao je Vučić.

On je reagovao ne tekst iz novina Nova u kojem se kaže da on „maltretira saradnike koji kasne“ i istakao da ne može da razume da neko kasni na važan sastanak.

Vučić kaže da je nedavno sa sastanka izbacio dva ministra i neke direktore javnih preduzeća zato što su nekoliko minuta kasnili na sastanak u Predsedništvu, ali nije imenovao o kome je reč.

„Vi dolazite u Predsedništvo i morate da poštujete ovu zgradu, morate da poštujete građane koji su glasali“, rekao je Vučić na televiziji Hepi.

Sa druge strane pohvalio je ministarku poljoprivrede Jelenu Tanasković kao izuzetno vrednu, a pored nje i ministra Nikolu Selakovića, Miloša Vučevića, Maju Gojković i ambasadora u SAD Marka Đurića.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu