28.4 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

VUČIĆ: Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd, pitanje je kako će da dođe

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se komplikuje dolazak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd.

Upitan „da li se komplikuje situacija oko dolaska Lavrova“, koji su mediji najavili za 7. jun, Vučić je odgovorio potvrdno za Televiziju Pink u Bratislavi gde je na jednom međunarodnom skupu.

- Advertisement -

„Komplikuje se, svakako se komplikuje, nisam još spreman da o tome govorim, ali da: komplikuje se, pitanje je kako će da dođe,… videćemo“, rekao je on.

Upitan „da li bi bila loša vest“ da nemački kancelar Olaf Šolc ne dođe u Beograd, a što su mediji najavili za 10. jun, Vučić je takođe odgovorio potvrdno.

„Bila bi to bila tragedija,… pa zamislite da nemački kancelar treba da gostuje u nekoj zemlji, a kaže da ne želi da dodje ili da ne može da dođe, …naravno da (bi bila) loša vest“, rekao je on.

- Advertisement -

Upitan „da li je moguće da se to dogodi“, Vučić je rekao da se nada da se to neće desiti.

„Uvek postoji mogućnost, ali ja se nadam da se to neće desiti, ali videćemo, videćemo prvo da li će doći Lavrov, pa ćemo videti… a ima tu reakcije i drugih zemalja“, rekao je on.

- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti