Vučić kaže – spreman je da Dverima pokaže predlog o Kosovu, ali ima jedan uslov

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je lideru Dveri Bošku Obradoviću da je spreman da u ponedeljak primi njega i njegove koalicione partnere, da im predstavi francusko-nemački predlog za Kosovo, kao i neke druge podatke, pod uslovom da to ne iznose u javnost. Obradović je rekao da prihvata poziv na razgovor, koji je Vučić uputio u četvrtak, da bi video o kakvom zapadnom ultimatumu se radi

Naše je da se borimo, moja vrata su za vas otvorena, jer je izostanak razgovora nešto što Srbija sebi ne sme da dozvoli, rekao je Vučić na sednici Skupštine, podsećajući da ga opozicija naziva „sinom Fahri Muslijua, izdajnikom i diktatorom“, ali da je on, i pored toga, spreman da sasluša sve predloge.

- Advertisement -

On je konstatovao da je opozicija u četvrtak i danas pravila u Skupštini nešto gore od cirkusa i iznosila uvrede, predstavljajući se kao patriote.

Obradović je prethodno rekao da prihvata poziv na razgovor, koji je Vučić uputio u četvrtak, da bi video o kakvom zapadnom ultimatumu se radi, jer „ljudi nemaju poverenje u vlast posle svega“, posebno nakon što je Vučić 20. januara saopštio da će prihvatiti predloženi sporazum o Kosovu i raditi na njegovoj primeni.

On je zamerio Vučiću što ne napada dosadašnjeg kolicionog partnera Vuka Draškovića i „verovatno budućeg“ partnera Dragana Đilasa, već samo „patriotsku opoziciju“.

Vučić je optužio predsednicu stranke Zavetnici da je lažni patriota i da je slagala da je dao dva miliona dolara za kampanju Hilari Klinton, kao i to da premijerka Ana Brnabić ima dvojno hrvatsko državljanstvo.

„Ne postoji nijedna rečenica koju ste izgovorili u prethodna dva dana da nije laž, sve vam je zasnovano na lažima. Tako sam i izdajnik, i peder, i zlikovac. Mene tom retorikom i lažnom glumom ne možete da prevarite“, naglasio je Vučić i dodao da i to govori kome je stalo do Kosova.

Tako ta matrica laži funkcioniše. Izmislimo, 1000 puta to ponovimo i onda sami počnemo da verujemo u te laži. To vam je tako kad vam se sve zasniva na neistinama, prevarama i ni na čemu više, ocenio je Vučić i dodao: „Teško Srbiji kad bi je takvi vodili“.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu