VUČIĆ JUGEND: Upišani diktator poslao decu da marširaju ulicama Novog Sada!

Obavezno pročitajte

Nekoliko stotina mladih osoba prošetalo je u popodnevnim satima Ulicom Narodnog fronta na Limanu. Predvodnik kolone je mahao zastavom sa likom predsednika Aleksandra Vučića. Prvi red kolone nosio je transparent na kojem je pisalo „Predaja nije opcija“, dok je u potpisu bilo „Unija mladih Novog Sada“. Gradski odbori Srpske napredne stranke imaju svoje „unije mladih“, a ova je ranije imala javna obraćanja u kojima je osuđivala delovanje opozicionih partija.  Iako niko nije davao izjave na skupu, okupljene su predvodili članovi vladajuće partije sa Limana III i IV, iz mesnih zajednica u kojima su nestranački kandidati odneli pobedu na nedavno održanim izborima. Skupu je prisustvovao i Marko Bosanac Boske, vlasnik privatne kompanije „Montop“, za kojeg opozicija tvrdi da je blizak saradnik gradonačelnika Novog Sada. 

Podrška Vučiću za pare

Bilo je primetno da je među okupljenima bilo dosta mladih koji su nosili školske rančeve. Oni nisu razgovarali sa reporterima, pa nije najjasniji razlog njihovog okupljanja. Deo okupljenih, uglavnom oni koji su se nalazili na bočnim delovima kolone, nosio je maske, kapuljače i kačkete.  Za skup je znalo tek nekoliko medija bliskih vlasti koji su se pojavili pred početak šetnje. Reporteri 021.rs su izašli na teren nakon što su ih građani obavestili da se na Limanu okuplja veći broj mladih i da nije poznato o čemu se radi. 

- Advertisement -

Šetnja se dešava u istom danu u kom je 021.rs objavio tekst o tome da su pojedini stanovnici Limana zabrinuti zbog naprasnog oslikavanja srpskih trobojki po fasadama ovog dela grada i nakon što je Gradski odbor Dosta je bilo objavio saopštenje pitajući zašto se oni koji farbaju murale stide svog rodoljublja i to rade tokom noći.  Građani koji su se obratili redakciji 021.rs ukazivali su na to da njihove stambene zajednice nisu davale saglasnost za farbanje fasade, te da su trobojke oslikavane tokom noći.

Source021

10 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Snimak na kome se navodno vidi Radoičić – podvala

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je, gostujući na RTS-u, da mu nije jasno po kom...

Još priča na sličnu temu