11.8 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

VUČIĆ JE ŠEF VELJI NEVOLJI: Dijana Hrkalović šalje poruke preko Instagrama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je bivši šef obezbeđenja predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića Milan Veruović. U emisiji Intervju podelio je svoja saznanja o stvaranju klanova ali i vezama klanova sa rukovodstvom države. Veruović smatra da je vođa klana Veljka Belivuka Aleksandar Vučić i njegov kartel. Kako bi to sakrili služba redovno gura poluinformacije i dezinformacije preko svojih glasnogovornika a dobro se zna da Vučić kontroliše sve službe, tako da je i za postojanje ovoga klana morao znati.

Veruović je ispričao detaljno i o tome kako je Aleksandar Papić ulaskom kroz prozor u MUP Srbije ekstremno brzo napredovao kao poslušnik vladajuće garniture ali i njegove gluposti dok je bio na tom mestu. Jedna od većih je i hapšenje sa metkom u cevi Milana Dabovića na Brankovom mostu.

Objasnio je i kako i zašto je pušten Veljko Belivuk nakon ubistva Vlastimira Miloševića ali i kako je uklonjen inspektor Dejan Jović koji je rasvetlio to ubistvo dokaze predao sudu a oni su kasnije misteriozno nestali. Detaljno je ispričao o sukobu Dijane Hrkalović i Boška Obradovića dok je on bio tvrda opozicija u Lučanima ali i pojasnio da se kriminalni klanovi obično ne bave izborima.

- Advertisement -

Vučić je nedavno otvorio hotel Bigora u Šiševcu kod Paraćina a onda je sestru od vlasnika hotela postavio za predsedavajućeg sudskog veća u slučaju Belivuk što je samo po sebi skandal.

Veruović smatra da će na taj način on pokušati da ukloni sve tragove koji vode ka ljudima koje stoje iz ove grupe i njemu lično, sa krajnjim ciljem da se nikad ne sazna da su imali i političku podršku. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti