7.7 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

DRAGANA TRIFKOVIĆ: Vučić je lažovčina koja pravi cirkus po svetu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info tv bila je Dragana Trifković politički analitičar i direktor Centra za geostrateške studije. U emisiji Intervju Dragana je objasnila da je sa izborima u SAD završeno onoga trenutka kad je vrhovni sud odlučio da je Bajden pobednik ali i da je Donald Tramp srušio regularnost izbora što je do sad bilo nezamislivo.

Situacija u svetu se drastično promenila u zadnje dve decenije tako da je sad Rusija prstigla SAD u pojedinim oblastima pre svega bezbenosti dok je Kina prestigla SAD u ekonomiji. U odnosima sa Srbijom Zapad je i dalje licemeran i to je efekat dugog trajanja tako da se nemamo čemu nadati.

To se može videti i po tome što svi ćute nad diktaturom koju sprovodi Aleksandar Vučić.

On je čovek koji nas samo bruka po svetu i svaki njegov odlazak negde je novi skandal tako da je možda i dobro što nije napusti Srbiju skoro godinu dana sa izuzetkom sramote u Vašingtonu i u Podgorici koju je on doživeo ali i Srbija jer je on naš predstavnik. Vučić je u junu najavio da će prekinuti Srbija da zahteva od zemalja članica UN da ponište nezavisnost Kosova a sad je predao i EPS na Kosovu i Metohiji u ruke Albancima.

- Advertisement -

Što se tiče pobednika izbora u SAD Srbiji je svejedno ko je na vlasti jer se politika prema nama neće promeniti i podsetila je da je Tramp tražio 99 godine i kopnenu invaziju na našu zemlju. Vučića je okarakterisala kao lažovčinu koji pravi cirkus po svetu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti