20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

TOMA MONA U TRANSU: Vučić je kao Kralj Aleksandar, Bolji je od TITA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako ste mislili da ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović ne može imati više inspiracije za reči hvale o predsedniku Aleksandru Vučiću – prevarili ste se. U svojoj najnovijoj izvedbi „Vučić je najbolji“, Momirović je predsednika uporedio sa kraljem Aleksandrom i Titom.Vučićeva reakcija na poslednje hvaljenje FOTO: Printscreen

Momirović očigledno nije shvatio da predsedniku njegove pohvale i baš ne prijaju toliko, te se bacio u novu misiju obasipanja predsednika Srbije epitetima i poređenjima sa velikim državnicima

On je gostujući u emisiji izjavio „da vlast na čelu sa predsednikom bolje vodi spoljnu politiku od Tita, te da za to ima jake argumente“. 

- Advertisement -

– Ja sam gledao kako političke strukture razaraju privrede. Mislio sam da to tako mora, jer važno je bilo da nema rata i sankcija. A onda se pojavio Aleksandar Vučić. Doneo je fiskalnu konsolidaciju. Onda je prosečna plata bila 17.000, a sada je veća od 40.000. Ja sam se u to zaljubio – rekao je Momirović.

Da se Toma Mona zaljubio u politiku Vučića i da to ističe i više nego što je potrebno primetila je čitava javnost, ali on smatra da su njegove pohvale zapravo „činjenice“.

– On je bio ministar sa 27 godina, zbog čega sam ga svojevremeno poredio sa kraljem Aleksandrom – nastavio je Mona u svom stilu.

- Advertisement -

Samo da predsednik ne vidi ovu emisiju, jer na poslednje hvaljenje prilikom otvaranja dela obilaznice oko Beograda, Vučić nije baš najbolje reagovao.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti