28 C
Belgrade
nedelja, 7 avgusta, 2022

VUČIĆ JE IZLEČIO SRBIJU: Uzdigao, izgradio i vakcinisao!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nebojša Bakarec, poslanik u Skupštini Srbije sa liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ prevazišao je samog sebe u hvaljenju predsednika, te je tako Vučić sada postao i „izlečitelj Srbije“.

 – Veličanstveno! Rad, rad i samo rad. Borba, borba i samo borba za Srbiju! SNS ima fantastastične rezultate u poslednjih devet godina. Takve rezultate nema niko u istoriji Srbije. Državnik Vučić je uzdigao Srbiju iz žutog blata. Uzdigao, izgradio, vakcinisao, izlečio. Živela Srbija – napisao je Bakarec o jučerašnjoj Vučićevoj poseti Nišu.

Za ovu inspirišuću pohvalu Bakarec je zaradio samo deset lajkova, a to je možda i posledica njegove prošlosti i vremena kada je o Vučiću pričao sasvim drugačiju priču.

- Advertisement -

– Radi se o naduvanom egu, o mesijanskoj psihozi, o verovanju u sopstvene nadljudske sposobnosti, u nekakvu Svetu Misiju. Istovremeno, sećamo se Aleksandra Vučića, genseka SRS, demagoga, drskog bukača, primitivnog šoviniste, Šešeljevog apologete – govorio je 2013. godine o aktuelnom predsedniku Srbije Bakarec.

Lako se, međutim, pređe put od toga da Vučić ima „mesijansku psihozu“ do uzdizanja i njegovog predstavljanja kao čoveka koji je „izlečio Srbiju“. Pa ako je već tako, možda bi predsednik mogao da isto to uradi i za svoje najbliže jurišnike.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti