Vučić je deo satanističkog kulta, ovi simboli ga odaju (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vučić i simboli

Gost emisije Intervju na kanalu Slavija info bio je pukovnik Goran Jevtović.


- Advertisement -

Teme emisije bili su virus koji je pukovnik ocenio kao medijski i kao naobičniju izmišljotinu. Dok je je cilj virusa po rečima Jevtovića zapravo zavera tajnih društav protiv Boga i ustoličenje antihrista.

Tajna društva sve radi po Bibliji ali su sve izokrenuli i izopačili. Oni su organizovani po papskom sistemu i sva tajna društva zapravo rade sinhornizovano i tako su pojedini zaduženi za finansije, drugi za veru, treći za politiku a u emisiji pukovnik je detaljno objasnio i ko je za šta zadužen. Da bi se video njihov uticaj potrebno je pratiti simbole Kabale.

Društvo Lobanje i kosti je zaduženo za politiku i stvaranje novih lidera širom sveta i oni su jedno od najmoćnijih udruženja naravno pod nadozorom Pape. Rasplet događaja odvijaće se po Biblijskom scenariju.

Značajno je i delovanje Jezuita koji uvek imaju svoje ljude na obe sukobljenje strane a u emisiji na kanalu Slavija info pukovnik Jevtović naveo je i primere kako zapravo oni deluju.

Nažalost i kod nas je itekako jako njihovo delovanje i to smo mogli videti u toku vanrednog stanja a možemo i svakodnevno videti i na našem predsedniku Vučiću kao i kod predsednika Vlade gospođice Ane Brnabić. Oni masovno koriste masonske simbole.

Alt="VUČIĆ"

Pukovnik ne veruje da protestima možemo da se oslobodimo iz kandži Kabale.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu