17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

VUČIĆ JAVNO NAPAO STEFANOVIĆA: Kriv je za Krušik, vrbovali ga Amerikanci

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kada nešto želi da kaže javno, a ne sme iz raznoraznih razloga jer je kukavica, Vučić na televizije sa nacionalnom frekvencijom šalje lidera radikala Vojislava Šešelja koji igra ulogu Vučićevog megafona, tako da se sve reči koje je Šešelj jutros rekao mogu shvatiti kao Vučićeva poruka.

Aleksandar Vučić toliko se upleo u odnose sa mafijom, u korupcionaške afere, u odnose sa, za njegov ukus nedovoljno poslušnim saradnicima oko podele plena, da naprosto ostavlja utisak dezorijentisanog i uplašenog čoveka koji više ne zna šta radi. To je otišlo toliko daleko, da je neverujući više nikome, upregao svog političkog oca i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja da ga spašava od vidljivih i nevidljivih neprijatelja.

Razmileo se crveni četnički vojvoda po  televizijama i tabloidima da brani Vučića, baš kao nekada Miloševića. Veruje se, za pristojnu naknadu, kao u stara, za njega veoma srećna vremena kada su ljudi ginuli, nesreće se umnožavale, a državna teritorija se smanjivala.

- Advertisement -

Ali nije ni Šešelj ono što je nekada bio, ni senka… Deluje otužno, istrošeno i potpuno neuverljivo dok otaljava posao i ubeđuje građane Srbije da je Vučić ugrožen od mračnih sila, da hoće da ga otruju, da mu o glavi rade strane obaveštajne službe, ali i najbliži saradnici i dugogodišnji biznis partneri – novopečeni ljubitelji najskupljih vina, zakupci najvećih sefova u domaćim i stranim bankama, vlasnici ekskluzivnih vila i automobila, a odnedavno čak i privatnih aviona.

Za Stefanovića dr Nebojšu, Šešelj propoveda da je bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovek.

– Tamo je vrbovan i vratio se sa instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa – dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno poverenje jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

- Advertisement -

– Međutim, za razliku od predsednika Srbije koji je bio na važnoj poziciji kao generalni sekretar stranke, ovaj je išao po burek ili nameštao mikrofone na konferencijama za štampu.

Ako je nešto iz Šešeljevog propovedanja tačno, verujemo da je tačna priča za burek i nameštanje mikrofona u Srpskoj radikalnoj stranci u vreme ljubavi sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković.

Ipak, crveni vojvoda je, slučajno ili namerno zaboravio da kaže da je tada pod njegovom gvozdenom palicom bila jasna podela posla i da je Aleksandar Vučić bio zadužen da donosi gajbe piva njemu i tada nediplomiranom Tomislavu Nikoliću.

Ali vremena su se promenila… I tek će da se menjaju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti