VUČIĆ IZGUBIO KONTROLU: Spremio novu laž za Srbe, dosta je, digni se narode!

0
734

Prema informacijama koje su pristigle na adresu redakcije Slavija Info, od strane izvora koji je blizak vlasti, potvrđeno je ono o čemu smo pisali prošle nedelje.

Velika propaganda laži na čelu sa ludim diktatorom Aleksandrom Vučićem će početkom maja pokušati da poprave svoj rejtint koji je u padu od 8. jula, kada je narod pokazao svoj bes. Pokušaće da sakriju mrtva tela  koja plivaju po Dunavu, marihuanu u Jovanjici i dve minute na naplatnoj rampi Doljevac, dilovanje oružja iz Krušika i stradalu decu u kriminalnim obračunima. 

Kao što smo najavili, pojaviće se flajeri i veliki bilbordi sa natpisom „POBEDILI SMO KORONU“, kao i prošle godine u ovo vreme, doduše bez policijskog časa.

– Vučić štampa flajere i plakete, uzeće sve bilborde za početak maja na kojima će pisati „Pobedili smo koronu!“. To je njihova kampanja za popravljanje rejtinga – ističe  izvor i iz drugih medija.

Aleksandar Vučić FOTO: ATA images

Aleksandar Vučić i SNS kartal je sve više u paničnom stanju i ne mogu da reaguju racionalno i motorički kako to odgovara zdravom ponašanju. Pobuna i protesti naroda koji se dešavaju iz nedelje u nedelju; počevši od onih koji su protiv zaključavanja, do onih koji su protiv zagađivanja vazduha u Srbiji su doneli atmosferu do tačke ključanja.

Veliki mag propagande laži Aleksandar Vučić više nema ideja kako da povrati rejting koji mu je u padu, ili bar da ga preusmeri na lažnu opoziciju, te mu je neophodna neka nova imaginarna pobeda, jer batinaši su u zatvoru pa narod više nema ko da mlati na protestima.Zbog toga, ide gas: bilbordi, flajeri i nova istorijska pobeda u Srbiji velike propagande laži.

Ostavite komentar