19.3 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

VUČIĆ IZABRAO SLEDBENIKA VELJE NEVOLJE: Službenim automobilom na posao!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jedan od učesnika u tzv. ubistvu Brisa Tatona, Đorđe Prelić, koji je nadavno pušten na slobodu, dobio je zadatak da preuzme ulogu Velje Nevolje, tvrdi predsednik Pokreta za preokret, Janko Veselinović.

– Đorđe Prelić, osuđen za tzv. ubistvo Brisa Tatona, nalazi se na slobodi. Ne samo to, on vodi Jug „navijača“ Partizana. I ne samo to – on na utakmice dolazi službenim vozilom države Srbije. Dobio je zadatak da sa kriminalcima iz unutrašnjosti preuzme ulogu Velje Nevolje – objavio je Veselinović na Tviteru.

Prelić je zbog učestvovanja u ubistvu Brisa Tatona služio kaznu od 10 godina zatvora. Najpre u odsustvu osuđen na 35 godina zatvora, ali je ova presuda ukinuta i u ponovljenom postupku osuđen je za blaže krivično delo i kazna mu je drastično smanjena – na 10 godina zatvora.Đorđe Prelić; FOTO: MUPĐorđe Prelić; FOTO: MUP

- Advertisement -

Ako je verovati Veselinovićevim tvrdnjama, onda je jasno da se Aleksandru Vučiću žuri da popuni upražnjeno mesto vođe navijača Partizana, na kom je donedavno bio Veljko Belivuk, kako bi nastavio da kontroliše navijače i upravu tog kluba.

U svom iskazu tužilaštvu Belivuk je govorio o svojim tesnim vezama sa Vučićem, te imajući u vidu Belivukov profil, izbor Prelića ne bi trebalo da previše iznenađuje.

Kako su mediji nedavno preneli, Prelić se sastao sa pripadnicima frakcije navijača „Principi“, koju je predvodio Belivuk.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti