6.2 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

VUČIČ ISKRENO: „Žive kao bubreg u loju, a sutra bi mi okrenuli leđa“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naprednjački lider Aleksandar Vučić gostovanje na omiljenoj televiziji Pink iskoristio je da pošalje više nego jasnu poruku članovima SNS. Ukratko, poručio je da bi mu svi oni sutradan okrenuli leđa.

Na pitanje voditeljke „Hit tvita“ ko bi sutradan iz redova naprednjaka okrenuo leđa, Vučić je imao spreman odgovor.

– Svi bi mi okrenuli leđa. Svi oni koji danas žive kao bubreg u loju, koji takav život ne mogu da sanjaju, sutra bi mi okrenuli leđa – rekao je Vučić.

- Advertisement -

A onda je i nastavio…

– Oni takav život ne bi mogli ni da sanjaju, na moraju da rade mnogo, a žive mnogo lepo i nisu u stanju ni da mi kažu hvala. Kao da sam ja na ovoj poziciji zahvaljujući njima, a ne da je obratno. Svi oni bi mi okrenuli leđa. Ali, tako to ide u životu. Ako neko misli da će nako plakati za vama, grdno se varate. Međutim, ne razmišljam o tome, već me ineteresuje da li će neko za 20 ili 50 godina da se seti onoga što smo mi uradili.

„Ako počne pogrom na KiM, dajemo NATO-u 24 sata da reaguje“

- Advertisement -

Vučić je zatim govorio o situaciji na severu Kosova i Metohije i tom prilikom je rekao da Srbija nije ušla na teritoriju Kosova, zato što od Kumanovskog sporazuma i svim potonjim sporazumima nema pravo da to učini i poručio da Srbija sa trupama neće ući na Kosovo jer želi da se sve reši mirnim putem.ROSU na severu Kosova i Metohije FOTO: Kosovo onlajnROSU na severu Kosova i Metohije FOTO: Kosovo onlajn

On je rekao da je to poručio i generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu, kao i da mu je rekao da Srbija neće dozvoliti pogrom nad Srbima.

Vučić je rekao kako misli da su ga u NATO razumeli i da će učiniti sve da zaštite srpsko stanovništvo na Kosovu.

– Čekaćemo vas 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. ili 2004. godine – rekao je Vučić u emisiji Hit tvit TV Pink.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti