Vučić imenovao špijuna za premijera Srbije! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vučić, Jemenija, Kosovo i izdaja

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.


- Advertisement -

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 08. oktobra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o sukobu Azerbejdžana i Jermenije na Kavkazu i mogućnosti da taj sukob preraste u nove svetski rat (00:01:00); kao i kada su se analizirali razlozi zbog kojih je veliki broj ljudi, sa teritorije biše Jugoslavije, odlučilo da napusti svoje domove i ode trajno, pre svega u Zapadne države (00:29:00).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi drugosrbijanskog pritiska na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odeljenju Istorija, na profesora dr Miloša Kovića (00:58:00); odnosno o Vučiću i ponovnom imenovanju Ane Brnabić za premijera Srbije (1:10:00).

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu