34.7 C
Belgrade
četvrtak, 18 avgusta, 2022

Vučić imenovao špijuna za premijera Srbije! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić, Jemenija, Kosovo i izdaja

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.


- Advertisement -

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 08. oktobra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o sukobu Azerbejdžana i Jermenije na Kavkazu i mogućnosti da taj sukob preraste u nove svetski rat (00:01:00); kao i kada su se analizirali razlozi zbog kojih je veliki broj ljudi, sa teritorije biše Jugoslavije, odlučilo da napusti svoje domove i ode trajno, pre svega u Zapadne države (00:29:00).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi drugosrbijanskog pritiska na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odeljenju Istorija, na profesora dr Miloša Kovića (00:58:00); odnosno o Vučiću i ponovnom imenovanju Ane Brnabić za premijera Srbije (1:10:00).

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti