0.6 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

DOPIZDELI BOGU, LJUDIMA A I SAMIMA SEBI: Vučić i Vulin podnose krivične prijave protiv sebe!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naprednjački lider Aleksandar Vučić najavio je na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka. Vučić je još jednom istakao da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Nebojša Stefanović FOTO: ATA images

Nebojša Stefanović FOTO: ATA images

Bolesni diktator je demantovao ministra Nebojšu Stefanovića, koji tvrdi da je FBI učestvovao u slučaju Belivuk. Vučić je na RTS-u, gde se sam pozvao kao gost, izjavio kako su Belivuka i njegovu grupu pratili i uhapsili članovi srpske policije i BIA.

- Advertisement -

Reagujući na izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je saopštio javnosti da je FBI učestvovao u akciji praćenja Belivuka, što se prema Stefanovićevim rečima dogodilo dok je on bio ministar policije, ludi Fahrijev sin kaže „da je siguran da je ministar slučajno pogrešio“.

– FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju Belivuk, jer nam ništa nam nisu dostavili. Radile su naša policija i BIA – demantovao je Vučić svog ministra odbrane.

– Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat – rekao je predsednik u svoju odbranu. 

- Advertisement -

Dakle, cirkus se nastavlja i opet ćemo imati prilike da posmatramo neviđenu farsu u režiji Aleksandra Vučića i njegovog diktatorskog režima. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti