DOPIZDELI BOGU, LJUDIMA A I SAMIMA SEBI: Vučić i Vulin podnose krivične prijave protiv sebe!

Obavezno pročitajte

Naprednjački lider Aleksandar Vučić najavio je na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka. Vučić je još jednom istakao da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Nebojša Stefanović FOTO: ATA images

Nebojša Stefanović FOTO: ATA images

Bolesni diktator je demantovao ministra Nebojšu Stefanovića, koji tvrdi da je FBI učestvovao u slučaju Belivuk. Vučić je na RTS-u, gde se sam pozvao kao gost, izjavio kako su Belivuka i njegovu grupu pratili i uhapsili članovi srpske policije i BIA.

- Advertisement -

Reagujući na izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je saopštio javnosti da je FBI učestvovao u akciji praćenja Belivuka, što se prema Stefanovićevim rečima dogodilo dok je on bio ministar policije, ludi Fahrijev sin kaže „da je siguran da je ministar slučajno pogrešio“.

– FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju Belivuk, jer nam ništa nam nisu dostavili. Radile su naša policija i BIA – demantovao je Vučić svog ministra odbrane.

– Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat – rekao je predsednik u svoju odbranu. 

Dakle, cirkus se nastavlja i opet ćemo imati prilike da posmatramo neviđenu farsu u režiji Aleksandra Vučića i njegovog diktatorskog režima. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu