Vučić i o novim izborima: Najkasnije u aprilu ili maju – ako ne bude velikih želja i čestitki

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti izbora kada god to opozicija hoće, a najkasnije do maja naredne godine.

- Advertisement -

Dodao je da će – ako ne bude „velikih želja i čestitki“ za ranije izbore – svi izbori biti u aprilu ili maju.

Ići ćemo na izbore kad oni hoće. Više ne znam je l’ oni hoće ili neće izbore. Ako ne bude velikih želja i čestitki za ranije izbore, ići ćemo na sve izbore u aprilu, maju i to je to„, rekao je Vučić.

Naveo je da je suština budućeg pokreta za državu i narod, nezavisna i samostalna Srbija koja se nalazi na evropskom putu, ali koja čuva svoja tradicionalna prijateljstva i samostalno donosi svoje odluke, a ne da neko drugi donosi odluke umesto nje.

To je prvi stub politike koju vodim. Drugi stub je ubrzani ekonomski razvoj. Nama je 2012. BDP bio 33 milijarde, a ovu godinu završićemo sa 68 milijardi evra. Stvorićemo za 12 godina više nego u prethodnim decenijama, da ne kažem u celoj istoriji„, rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

Dodao je da su njegovi snovi koliko će država puteva i auto-puteva izgraditi, instituta, naučno-tehnoloških parkova, novih muzeja i pozorišta.

Nemam snove da ostanem na vlasti tri ili četiri meseca duže. Istorija će da sudi„, poručio je Vučić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu