VUČIĆ I KON U PROBLEMU: Više od pola vojnika i policajaca odbijaju da se vakcinišu!

Obavezno pročitajte

Trenutno se vrše interna anketiranja zaposlenih u vojsci i policiji vezano za predstojeću vakcinaciju protiv korone. Iako je predsednik Aleksandar Vučić najavio da će biti obavezna za sve zdravstvene radnike, vojsku i policiju rezultati ankete su takvi da je više od polovine aktivnih vojnika i policajaca reklo da se ne bi vakcinisalo, tek nešto više od dvadeset procenata je reklo da bi se vakcinisalo dok je ostatak još uvek bez jasnog stava.

Ostaje da se u narednom periodu vidi da li će vlast izvršiti pritisak na zaposlene i izvršiti njihovu prisilnu vakcinaciju.

vučić,

Međutim ovakvi rezultati anketiranja jasno pokazuju koliki je u stvari Vučićev autoritet u sektoru bezbednosti.

Ako se ovome doda zvanični podatak iz istraživanja koje je rađeno sa građanima Srbije i u kojima se tek petina stanovništva izjasnilo za vakcinaciju dobijamo pravu sliku poverenja koje imaju građani u vlast i institucije Republike Srbije.

4 COMMENTS

 1. Ne radi se o Vučićevom autoritetu, vec koliko je njih informisano da su te vakcine stetne i sa uzasnim posledicama, bez imalo koristi.
  Narod je počeo da se budi!

 2. Trenutno se vrši vakcinisanje protiv sezonskog gripa. Ko hoće taj se vakciniše, a ko neće taj se ne vakciniše. A kad dodje COVID vakcina, videćemo….

 3. ЛАЖНА ПАНДЕМИЈА ВИДЕО:
  1. Кон 2009: „Ако се сви не вакцинишемо оболеће 2 до 3 милиона људи од „Свињског грипа“. ВЕСТ: https://www.rtv.rs/drustvo/kon-na-jesen-2-do-3-miliona-obolelih-od-novog-gripa_139336.html.
  Љубиша Милановић 2011 (Аплауз на РТС и отказ за Љубишу након овога) о набавци вакцина 2009: „3 ухапшена, 8 избегло затвор“. ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=BjlE301USLg&feature=youtu.be&t=159.

  2. СРБИЈА: 25.ФЕБРУАРА.2020 регистрована адреса https://covid19.rs ДАТУМ РЕГИСТРАЦИЈЕ САЈТА, ФИРМА, ПОДАТЦИ: https://www.rnids.rs/en/whois/covid19.rs/ > 26.ФЕБРУАРА.2020 отворен Јутјуб канал COVID19MZRS MINISTARSTVO ZDRAVLJA ЛИНК: https://www.youtube.com/channel/UCnDLvG9pAZRomA9vyGnNzww/about >
  6.МАРТ.2020 први случај „короне“ у Србији ЛИНК: http://www.politika.rs/scc/clanak/449351/U-Subotici-potvrden-prvi-slucaj-koronavirusa-u-Srbiji >
  29.МАЈА.2020 Вучић и Мали се задужили за 92 милиона евра код ММФ за спровођење „Пројекта“. Обајевљено у „СЛ. гласник Србије – Међународни уговори“, br. 6/2020 ЛИНК: https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/slglrs/MUTG/overview
  ТЕКСТ УГОВОРА: https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-potvrdjivanju-sporazuma-o-zajmu-medjunarodna-banka-obnovu-razvoj.html (Између осталог у уговору стоји: „Prethodni Priručnik za upravljanje projektom“ označava operativni priručnik koji je Zajmoprimac usvojio preko Ministarstva zdravlja >>>10. jula 2018. godine<<>>31.МАЈ.2022<<<. Датум отплате главнице кредита 15.ДЕЦЕМБАР 2031.

  ПРЕДСЕДНИК БЕЛОРУСИЈЕ ЛУКАШЕНКО: "ММФ ми је понудио 94 па затим 940 милиона долара да направим у Белорусији исти сценарио по питању "короне" као у Италији и ја сам одбио". ВИДЕО: https://lbry.tv/@MargueriteRothe:8/Bi%C3%A9lorussie—FMI-Covid-19-bouclage-du-pays:3.

  3. У Кини бришу обућу са тек сашивеним маскама. ВИДЕО:https://www.youtube.com/watch?v=nt0VsVLNoJ4.
  4. Хорор шивање маски у Индији. ВИДЕО: https://www.facebook.com/robert.hirc/videos/10219460893927598/.
  5. Бил Гејтс: "Свет данас има 6,8 милијарди људи. Ако урадимо добар посао са вакцинама можемо да смањимо тај број за 10-15%". ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I&feature=youtu.be&t=273.
  6. Kary. B Mullis се зове човек који је ПАТЕНТИРАО ПЦР тест о коме се данас толико прича. ТО ЈЕ ЊЕГОВ ИЗУМ.
  Нобелову награду је добио 1993 године баш за ПЦР патент. https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/1993/mullis/facts/
  Овде он каже да помоћу тог теста који је његов изум као што сте видели малопре можете да пронађете било шта на било ком узорку. ВИДЕО: https://lbry.tv/@MarijaS:8/NAU%C4%8CNIK-KARY-MULLIS-JE-TVRDIO-DA-NJEGOV-PCR-TEST-NE-MO%C5%BDE-DA-SE-KORISTI-ZA-DIJAGNOSTIKU-VIRUSA-:7
  7. Председник Танзаније: "Узорак папаје и козе позитивни на корону". ВИДЕО: https://lbry.tv/@tgitc:a/THE-PRESIDENT-OF-TANZANIA-PROVIDE-EVIDENCE-OF-FAULTY-CORONA-TESTS—THEY-FOUND-IT-IN-A-PAW-PAW:3.
  8. У Пољској сок позитиван на ковид тесту, медицински радници се спрдају. ВИДЕО: https://donnersender.ru/v/11123.
  9. Златибор Лончар (Доктор смрт) Министар Здравља: "Ми и дан данaс не знамо како се овај вирус преноси. Ни ми нити било ко у свету". ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=v50PNhS-GOw&feature=youtu.be&t=107.
  10. Руски пуковник Владиир Васиљевић: "Пандемија је лажирана". ВИДЕО: https://lbry.tv/@trenutnoueu:f/RUSKI-PUKOVNIK-TVRDI-DA-JE-PANDEMIJA-LAZIRANA:a
  11. Британско Министарство Здравља: "Вирус не постоји" ВИДЕО: https://lbry.tv/@MarijaS:8/BRITANSKO-MINISTARSTVO-ZDRAVLJA-PRIZNALO-DA-VIRUS-NE-POSTOJI—GEMMA-O'DOHERTY:f
  12. У Кинеском граду Вухану одакле је наводно кренуо вирус се одржавају концерти, вирус више не постоји. ВИДЕО: https://twitter.com/AFP/status/1295345558270488577
  13. Хронологија манипулација Кона у медијима од Марта 2020: ЛИНК: https://www.kurir.rs/tag/14713/predrag-kon/strana/14
  14. Мерење штетности ношења маски, марама, визира: https://www.bitchute.com/video/PeYr02EfJmAC/
  15. Веровали или не погледајте – У Шпанији играју рукометне утакмице СА МАСКАМА ИСПОД БРАДЕ: https://www.facebook.com/tomislav.ivicic/posts/3343122662467879

  ЛАЖНА ПАНДЕМИЈА ПИТАЊА:
  1. Зашто се обдукције не раде на наводно умрлим од "вируса"?
  2. Плаћа се сагласност неким породицама ако им је неко преминуо од "короне", зашто?
  3. Какав је то вирус опасан по домаће становништво а по "мигранте" није?
  4. Пре избора у ЈУНУ 2020 у Србији је била "пандемија", током избора није било "вируса" па после избора опет је кренула "пандемија"?
  5. У неким земљама га има у неким нема?
  6. Ако се плати казна за неношење маске којом плаше касирке онда је у реду ширити смртоносан вирус?
  7. Какав је то Кон доктор стручњак цео дан по медијима већ 15 година, никада није у болници, где су његови пацијенти?
  8. У ријалити програмима исто нема "вируса" тамо спава по 50 људи у једној соби а други стално улазе/излазе?
  9. Маске и рукавице штите од "вируса" па затим само маске, како то?
  10. На протестима против Трампа демонстранти имају подршку западних медија иако је "пандемија" у току?
  11. Демонстранти против председника Белорусије Лукашенка имају подршку западних медија иако је пандемија у току?
  12. Вакцина 90% ефикасна а шансе да се прележи "вирус" без вакцине 99.98% званични бројеви?
  13. Од 01/Јануара/2020 до 10.Новембра/2020 у Србији је од ИНФАРКТА преминуло 45500 људи, од ТУМОРА 26466 људи а од "короне" 1015 људи. Зашто се у српским медијима у власништву западних корпорација прави хистерија и плаше људи само око наводно умрлих од "короне"?
  14. Како од истог "вируса" штите различите маске из Кине, Индије, Немачке, Бразила и сашивене од различитих материјала. Како од "вируса" штите маске које се продају преко интернета а не зна им се порекло? Како од "вируса" штите маске које продају Роми по тротоарима и вуцарају их по кутијама већ месецима?

  ПРОБУДИ СЕ – УСПРОТИВИ СЕ!
  СТОП МАНИПУЛАЦИЈАМА ПРЕКО МЕДИЈА.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: