VUČIĆ I KARTEL POKUŠALI DA SAKRIJU: Podoficir se ugušio u borbenom vozilu, vlast spinuje!

Obavezno pročitajte

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je stariji vodnik preminuo kada mu je pozlilo dok se nalazio u borbenom vozilu. Lažovi! Dejan Stojković podoficir, stradao je na Pešteru, zbog visoke temperature u vozilu, kada se aktivirao protivpožarni sistem i zagušio ga – istakao je Nikola Lakić na Tviteru, inače potpredsednik Narodne stranke.

Lakić ističe da su Ministarstvo odbrane i Načenik Generalštaba Milan Mojsilović slagali o smrti podoficira i pita da li je uzrok toga želja da se prikrije njjhova odgovornost.- Advertisement -

– Ministarstvo odbrane i Načelnik Generalštaba izjavili su saučešće i slagali o smrti podoficira. Da li ste prećutali pravi razlog smrti zato što ima vaše odgovornosti. Mojsiloviću kada je zadnji put servisiran protivpožarni sistem? Zašto ti i Stefanović lažete? – pita Lakić.– Mojsiloviću, bruko, skini uniformu i idi čuvaj ovce, gine ti vojska u miru zbog nesposobnosti tebe, Vučića i ministra Stefanovića. Da živimo u Japanu neki častan general bi izvršio samoubistvo, od tebe poltrončino to niko ne očekuje. Bruko i sramoto – zaključuje Lakić.

Podsetimo, tokom realizacije planiranih vežbovnih aktivnosti na privremenom poligonu „Pešter“, starijem vodniku prve klase Dejanu Stojkoviću, pripadniku Druge brigade Kopnene vojske, koji se nalazio u sastavu posade oklopnog borbenog vozila, iznenada je pozlilo, preneli su mediji.

Imenovanom je na licu mesta pružena hitna medicinska pomoć, a zatim je helikopterom Vojske Srbije transportovan do Zdravstvenog centra „Studenica“ u Kraljevu, gde je pokušana reanimacija. I pored svih napora, lekari nisu uspeli da spasu život starijem vodniku prve klase Dejanu Stojkoviću.

7 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu