16.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

BRUKAJU SRBIJU: Na svakoj slici Vučić i Danilo ožderani, loču alkohol, žderu i ponašaju se kao debili!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić zna da će se u medijima uskoro pojaviti fotografije i video snimci njegovog sina Danila u društvu Veljka Belivuka i pripadnika njegove bande brutalnih ubica i narko dilera i to u momentima kada Belivuk vrši teško krivično delo koje je zakonom okarakterisano kao ubistvo sa predumišljajem. Iz tog razloga tata je krenuo u preventivni marketing ne toliko da bi spasao sina od krivične i materijalne odgovornosti već kako bi pokušao da spasi njegovu propalu političku karijeru koja će se završiti višedecenijskom robijom. Ti tupavi pokušaji preventivnog marketina bili bi u redu da on zaista zna šta i kako treba da odradi ali on je čak i tu najobičniji pacer koji sam sebi puca u noge.

U zadnje vreme Aleksandar Vučić objavljuje fotke sa sinom Danilom na kojima stalno loču alkohol u vinskim podrumima. Naši veliki istripovani vinogradari. Nije teško biti vinski sladokusac kada brutalno opljačkaš sopstvenu državu i narod pa onda sebi za ručak u njujorškom restoranu možeš da priuštiš flašu vina koju platiš preko 5.000 američkih dolara.

Ili da od novca koji si brutalno opljačkao od naroda i države kupiš sebi iskompleksiranom malograđaninu jedno četiri, pet vinskih podruma i četiri, pet stotina hektara propalih državnih vinograda. Iako nemaš jednog jedinog dana staža u struci i čitav život parazitiraš na grbači naroda. Odakle ti bre ološu pare za sve to? Ima li država finansijku i poresku policiju pa da im objasniš otkuda to možeš sebi da pruštiš flašu vina od 5.000 dolara i vinske podrume u kojima se nalazi po pola miliona evra vredno vina sa platom od hiljadu ipo evra?! Jel su ti to kao i stan kupili mama i tata od njihove državne penzije?

- Advertisement -

Sina u međuvremenu gurneš u krilo brutalnih ubica i narko dilera kako bi on bio garant tatinih kriminalnih i političkih dogovora koje je on sa tom bandom brutalnih ubica napravio. Kao što gurneš i rođenog brata u krilo jedne od najvećih narko bandi na Helmu kojoj se u opisu posla beleži trgovina heroinom koju nabavljaju od šiptarskih narko fisova na Kosovu i Metohiji.

Biće brzih dana pa će idilična familija Vučića ugledati svetlost dana i pokazati svoje pravo lice ogrezlo u najtežim oblicima kriminala i korupcije zahvaljujući dobrim ljudima kako iz Srbije tako i inostranstva kojima je u opisu njihovih poslova koje profesionalno obavljaju borba protiv regionalnih i globalnih narko bandi, brutalnih ubica i psihopata koji su zbog idiotizma i gramzivosti tzv. vlastodržaca od srpske države napravili narko vukojebinu po ugledu na Meksiko.

A daće Bog dragi i da svi oni koju su učestvovalu u stvaranju te narko vukojebine i koji su od srpske države i Beograda napravili meksički Huarez bilo da su to radili direktno ili indirektno odgovarati i krivično i materijalno jer niko ali apsolutno niko neće želeti da sa tim psihopatama i idiotima bude doveden u bilo kakav kontakt.

- Advertisement -

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu je objavio sliku sa sinom Danilom

– Kažu, da ne mogu da se ponosim svojom porodicom i svojom decom. Najponosniji tata na svetu! Danilo i ja, ispred Jelićevih vinograda u Valjevu – istakao je predsednik.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti