22.1 C
Belgrade
nedelja, 19 septembra, 2021

Vučić hoće da vakciniše 80 posto nacije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je veliki odziv za dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, dodajući da očekuje da će Srbija biti u stanju da vakciniše 80 odsto nacije.

Vučić je, posle puštanja u rad gondole na Zlatiboru, ponovo pozvao sve građane da se vakcinišu.

„Danas nam se za manje od dva sata telefonskog prijavljivanja za vakcinu javilo više od 17.000 ljudi. Moraćemo da otvorimo nove linije da bismo mogli da primimo sve koji žele da se prijave“, rekao je Vučić.

- Advertisement -

On smatra da će želju za vakcinacijom iskazati više od 90 odsto građana, što, kako je naveo „govori da su oni sa besmislenim teorijama zavere u manjini“.

Na pitanje kada će se on vakcinisati, i da li će sačekati kinesku vakcinu, s obzirom na informacije da je efikasnost „Sinovak“ vakcine nešto veća od 50 odsto, Vučić je odgovorio da će svakako primiti vakcinu, svejedno koju, kao i da će Srbija dobiti drugu kinesku vakcinu, „Sinofarm“, koja je nešto drugačija.

„Pozivam sve da prime vakcinu. Ja nisam od onih koji su potrčali da prime vakcinu, želim da delim sudbinu svih ljudi. Svejedno mi je koju ću vakcinu primiti, kao i članovi moje porodice“, rekao je, a preneo Tanjug.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti