18.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

VUČIĆ HITNO NA PINKU: Padamo sa vlasti, optužio Mirovića sa izdaju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić „optužio“ je predsednika Pokrajinske Vlade Igora Mirovića za „izdaju“. Dok se obraćao medijima sa jednog poljoprivrednog imanja u Golubincima u Sremu, primetio je da iza njegovih leđa ne stoji Mirović, što mu je zasmetalo.

– Gde je Igor? Gde si, bre, otišao? Pa dođi ovamo. Znaju ljudi da slede smene i političke promene u Srbiji, pa neće da budu uz mene, nego uz pobednika – kazao je Vučić.

U tom trenutku Mirović je postiđen stao iza njega dok je govorio.

- Advertisement -

Zatim je usledilo naručeno pitanje sa televizije Pink i čuveni „dijalog“ Vučić  -Uzelac o smeni vlasti.Aleksandar Vučić, PrintscreenAleksandar Vučić, Printscreen

– Naši politički protivnici su sasvim u pravu da će uskoro biti smena vlasti. Imaju dobre kandidate. Jedan je promenio šest partija, drugi nije uspeo u crkvi i duhovnom životu, pa bi sada malo da se oproba u svetovnom. Mi ćemo pokušati da nađemo adekvatnog kandidata koji će im se suprotstaviti – kazao je Vučić.

Podsetimo, pre nekoliko dana poslanik Vladimir Đukanović je kazao da će SNS izgubiti sledeće izbore, tako da se sada vidi iz čije kuhinje je „zamirisala zaprška“ o političkim promenama i da je to Vučićev jasan taktički manevar, kako bi poručio svojim aktivistima i glasačima da se ne opuste.„Vučić deo elektromreže predao Kosovu da bi ostao na vlasti“

- Advertisement -

Ili je zaista svestan da mu se bliži kraj, da je narod sve nezadovoljniji, da neće više da ćuti i da trpi ovaj način života, koji je prema mnogim mišljenjima gori čak i iz vremena Slobodana Miloševića devedesetih godina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti