VUČIĆ: Gradimo nacionalni stadion, ne zanima me što će mi to osporavati, ne interesuje me šta će pričati!

0
195

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će „nacionalni srpski stadion“, čija bi gradnja trebalo da počne ubrzo, biti „na diku i ponos, najlepši odavde do Atine i Beča“. Vučić je rekao da će se stadion nalaziti između Surčina i Novog Beograda.

Ne interesuje me šta će mi osporavati zbog tog stadiona, koji je i razvojni projekat, taj pusti deo grada će procvetati.

Ako se okrećete za svakim ko vam dobaci nešto, nigde nećete stići. Morate da idete napred i gradite„, rekao je Vučić za TV Hepi.On je naveo da je „pedeset puta čuo zašto se gradi stadion a ne daje više za bolnice“ i upitao da li „vidimo i analiziramo koliko je ko bolnica izgradio“.

 Odgovarajući zašto je obećao milion evra fudbalerima ako pobede Portugal, umesto na lečenje dece, on je rekao da je „2012. država izdvojila 130 miliona za lečenje dece od retkih bolesti a ove milijardu i devetsto pedeset miliona“. „I oni nam sad drže lekcije i predavanja„, naveo je Vučić na primedbe. 

On je rekao da je zahvalan fudbalerima što su taj novac dali za lečenje dece, „pokazali su srce, nisu svi oni milioneri, značilo bi nekima 50 ili 100.000 evra, taj novac su „pošteno, krvavo zaradili“.

Ostavite komentar