26.3 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

VUČIĆ: Evo šta će biti ako penzioneri izađu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se u najnovijem obraćanju iz Novog Pazara ponovo osvrnuo na predlog Saveza za Srbiju, koji je apelovao da se penzionerima omogući da sat vremena, kada nema nikog na ulicama, prošetaju. I ponovo je tu situaciju iskoristio u svrhu lične i stranačke kampanje.

Naime, Vučić je rekao da u vanrednom stanju ne želi da polemiše sa opozicijom, ali je komantarišući predlog Saveza za Srbiju da se penzionerima omogući sart vremena šetnje istakao da je to veoma loša ideja.

alt="Vučić"
- Advertisement -

Zamislite da u jednom trenutku, u sat vremena, imamo 1.780.000 penzionera na ulicama… To ne bi bili Vuhan i Italija, nego bi to bilo sve zajedno, plus Njujork, pa puta pet – slikovito je objasnio Vučić.

Vučić: šta bi se desilo da na ulicu izađe 1,8 miliona penzionera

Da podsetimo, prethodni put kada je predsednik Srbije govorio o predlogu Saveza za Srbiju, pričao je da sva beogradska groblja neće biti dovoljna penzionerima ako izađu na ulicu, te je tako značajno podigao paniku među njima. Ali, sada nije koristio morbidne metafore, već je odlučio da penzionerima „zapreti“ scenariom iz Kine, Italije i SAD…

alt="Vučuć"

Vučić je na kraju apelovao na penzionere, njegovo najjače biračko telo, da slušaju vlast i lekare i da ostanu kod kuće.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti