VUČIĆ: Država plaća! 2 doze vakcine protiv KORONE za svakog građana!

Obavezno pročitajte

Vučić o vakcini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija biti „na početku kolone“ medju zemljama koje će nabaviti vakcinu protiv korona virusa i da će vakcina ili više njih biti uvezene kada budu sigurni u njihov kvalitet.

Vučić je prilikom obilaska gradilišta nove kovid bolnice na vojnom kompleksu u Batajnici rekao da vakcina neće biti birana po zemlji porekla, već u skladu sa lekarskim protokolima.

„Moraćemo da dobijemo sastav vakcine a ne samo gotov proizvod. Ako bude više dobrih vakcina imaćemo više vakcina, ako je jedna dobra imaćemo jednu“, rekao je on.

Vakcine će biti uvezene na osnovu kvaliteta, a ne na osnovu zemlje porekla, kao što rade neodgovorni političari, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da će vakcina koštati između 20 i 26 dolara, odnosno oko 2.000-3.000 dinara i da će to država da plati.

Alt="vučić"

„Uvozićemo vakcine kada budemo sigurni u njihov kvalitet. Jedni koji vole Rusiju, hoće samo rusku, drugi kinesku vakcinu. Mi ćemo uraditi ono što je u skladu sa lekarskim protokolima. Moramo da dobijemo sastav vakcine, a a ne samo gotov proizvod, da bi naši lekari mogli da kažu da je to dobro“, rekao je novinarima u Batajnici.

Ako bude više dobrih, biće uvezeno više, ako bude jedna dobra, onda će biti samo ta jedna, dodao je predsednik.

„Postaraćemo se da što pre dođu vakcine, da budemo na početku kolone onih koji će vakcinu da obezbede, jer je to od ogromnog značaja za zemlju.

Vučić je rekao da su vakcine skupe, od 20 do 26 dolara po vakcini, što podrazumeva dve doze, odnosno jedna oko 10 i 12 evra.

„Dve doze, to je 2.000-3.000 dinara za svakog čoveka, ali država će ca plati“, rekao je Vučić.

SourceEspreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu