VUČIĆ: „Dragi penzioneri, evo vam jedna kesica…“ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Aleksandar Vučić preuzeo je ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

– Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili – rekao je Vučić vadeći kutije iz male bele kesice sa grbom Srbije.

On je iz kese teatralno izvadio mineral cink, vitamin D3 i C vitamin.

- Advertisement -

– Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija, za snaženje vašeg organizma. To je još jedan mali poklon države, ne računajući onih dva puta po 30 evra plus 50 evra koji će biti za penzionere, ukupno 110 evra – objasnio je predsednik koliko će novca pored vitamina dobiti penzioneri.Vučić 10 puta SLAGAO da će se vakcinisati, ali STIŽE UTORAK…Penzioner kom je Vučić uzeo pare: Ponizio si me

I kao da je sadržaj male bele kesice zamena za novac koji je država od njih u sklopu ekonomskih mera oduzela, Vučić je za kraj pohvalio najstarije sugrađane.

– Ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili za našu zemlju i svega onoga što ste nam ostavili, a mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mesto za život – zaključio je Vučić. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAD stavile veto na rezoluciju SB UN o momentalnom prekidu vatre u Gazi

SAD su stavile veto na nacrt rezolucije Saveta bezbednosti UN kojim se zahteva momentalni humanitarni prekid vatre u Gazi,...

Još priča na sličnu temu