Vučić dobio tortu u obliku kovid bolnice

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se na Instagram profilu da je od firme „Termomont“ dobio tortu u obliku nove kovid bolnice u Kruševcu.


“Hvala Termomontu na divnom poklonu. Dobio sam tortu-bolnicu, ali mnogo važnije od toga i pravu bolnicu u Kruševcu, koja će nam mnogo pomoći u borbi protiv Covid-19, a koju završavamo za tačno 7 dana! Živela Srbija!” napisao je Vučić na Instagram profilu budućnostsrbijeav.

VUČIĆ,

Kada je u pitanju bolnica u Batajnici, za koju je premijerka Ana Brnabić rekla da izgleda kao svemirski brod, javnost je prethodnih dana iz više nezvaničnih izvora, koji se pozivaju na zaposlene u bolnici, saznala da radovi u toj ustanovi nisu još u potpunosti završeni, a nema ni dovoljno medicinskog kadra.

To je delom za Nova.rs priznala i direktorka nove bolnice Tatjana Adžić Vukičević.

“Bolnica je funkcionalna, samim tim što se u njoj u ovom momentu nalazi više od 400 ljudi. Ovi drugi delovi će biti pušteni u rad kada se budu našli, pre svega, ljudski resursi – nema lekara, nema sestara, nema ko da zbrine i da gleda te ljude”, tako direktorka nove batajničke bolnice Adžić Vukičević opisala stanje u toj ustanovi.

SourceNovA RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu