13.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

VUČIĆ DOBIO NERVNI SLOM: Počeo da se grči na konferenciji! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poznato je da Aleksandar Vučić najviše voli pitanja novinara N1, a njegova jučerašnja reakcija na pomen imena novinarke ove televizije, Žakline Tatalović, i pre nego što je stigla da mu postavi pitanje, ući će u anale.

Ne krijući ushićenje što se Tatalovićeva sprema da mu postavi pitanja, na koja inače nije navikao gostujući po televizijama koje lično uređuje, lideru naprednjaka stvorio se grč na licu.

- Advertisement -

Sve je potrajalo nekoliko sekundi, dok se Vučić nije pribrao, ali je bilo vidljivo da je naprednjački vožd bio u pravoj agoniji.

– Kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk obezbeđivali Vašu inauguraciju – glasilo je pitanje Žakline Tatalović.

Naravno, Vučić je izbegao da direktno odgovori na postavljeno pitanje i napravio se naivan, kazavši da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

- Advertisement -

– To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem. Pa mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS. Nisam shvatio smisao toga, to bi valjda govorilo u dobrom svetlu o SNS, a ne u lošem – poručio je Vučić.

Nadamo se da će ubuduće naprednjački lider uspeti da sakrije uzbuđenje na konferencijama za medije kad dobija pitanja od novinara N1, mada se čudimo kako to već nije savladao kada je pohađao marketinški kurs kod Vilijama Montgomerija.

Izgleda da će morati neko sa njim da poradi na ovim detaljima, kada gubi kontrolu i počinje da se grči.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

9 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti