15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

VUČIĆ DAO SVE NA KOCKU: Jovanjica 3 se pakuje, DEA UCENJUJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Velika propaganda laži Aleksandra Vučića, ta brutalna mašinerija koja melje sve pred sobom, a što ne izmelje, protera iz zemlje ili ubaci u Dunav spremila je novu psinu za ceo srpski narod. Ogromnu kost koju bi svi mi trebali pojesti kao psi uličari, bez da postavljamo pitanja vlasti, od toga su nas odvikli. Zaboravili smo da je moć u njima i da oni moraju nama da ispostavljaju račune, i dokle god se ne dozovemo pameti oni neće nama postavljati račune, nego kartelima iz Kolumbije.

Aleksandar Vučić dete cveća

Mesecima unazad se po medijima pričalo o tome kako je SNS kartel jedan od najmoćnijih po pitanju trgovine droge, čak i u celom svetu. Mejnstrim mediji i tzv. opozicija su se smejali tim podacima sve dok nije stigla vest iz Kolumbije da je ubijen jedan od vođa kolumbijskog kartela koji ima veze sa Balkanom. A pre par dana je stigla i informacija gde najopasnija kolumbijska mafija navodi kako voli da sarađuje sa balkanskim kartelima.

Ne, tu vest nisu mogli da prikriju ni tzv. slobodni i nezavisni mediji. Odjeknula je čitavim svetom kao veliki prasak. Ali još ono što je odjeknulo to je da Srbija planira legalizovati marihuanu.

- Advertisement -

Aleksandar Vulin je izjavio da Srbija to neće uraditi, Zlatibor Lončar je rekao da će to uraditi. Veliki mag, psihopapata, ludak i diktator je sve to ćutke posmatrao, nije rekao ni reč, a svi smo znali šta misli.

Picousti, kako Vučić samog sebe voli da nazove je samo oblizivao usne i čekao znak, govore nam dobro obavešteni izvori. Američka obaveštajna agencija je namignula malom Aleksandru i dala mu mogućnost da opet utrampi nešto naše njima, kako bi on dobio vreme da se opere od afere koja još nije izašla u javnost i o kojoj mediji ne smeju da pišu.

Jovanjica 3

Postoje spekulacije oko toga da se marihuana navodno treba legalizovati kako bi Jovanjica postala legalna hacijenda narkotika, ali je u toj pretpostavci napravljena odmah greška u koracima, ne stiže se do poena. Poen ćete dobiti ako okrene priču tako da je sakrivena još jedna veća plantaža zla i trovanja omladine na Balkanu.

- Advertisement -

Zlatibor Lončar čuva leđa svojoj interesnoj grupi, Aleksandar Vučić svojoj, a vođa kartela čeka dobru volju svojih šefova pa da još jednom Srbiju provuče kroz mulj i blato, pri tome se hvaleći kako je on spasio i od nje napravio državu blagostanja.

Po direktivi CIA, Vučić rešio sve da zatre

Da, državu blagostanja koja je po operativi CIA uništena kao i zemlje Južne Amerike, sa muzičarima koji su plaćeni od UDBE da pevaju o narkoticima, sve češća ubistva na ulicama i sve veće raslojavanje između bogatih i siromašnih.

Ne dozvolimo im da od nas naprave Kolumbiju i hacijendu narkotika. Nisu ovo šezdesete, a deca cveća su odavno izvoljevala pobedu u svojoj revoluciji. Sada je red da pobede Srbi, bez stranog faktora i uticaja.

Najnovija afera koja će isplivati će dobro uzdrmati i onako plodno tle za još veće tenzije u društvu, što će ludom diktatoru Aleksandru Vučiću dobro doći, ako uspe opet da ispregovara svoj opstanak na vlasti. Bar do sledeće plantaže dok se ne rasproda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti