VUČIĆ: Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio Savamalu u po bela dana

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući navode Veljka Belivuka da želi da bude svedok saradnik za više afera, da optuženi za najteža krivična dela imaju pravo da se brane lažima.

Uhapšeni vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk ponudio se da bude svedok saradnik u slučajevima ubistva srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića i smrti političara Vladimira Cvijana, kao i rušenja u Savamali, nezvanično saznaje N1.

„Da li stvarno mislite da sam ja ubio nekoga od njih? Mislite li da postoji neki čovek u Srbiji koji u to veruje, mislite li da neko od njih veruje“, kazao je Vučić za TV B92.

- Advertisement -

Komentarišući izjavu penzionisanog policajca Gorana Stamenkovića, koji je do sada jedini osuđen za rušenje u Savamali, da je od države dobio naknadu za priznanje krivice, Vučić je naveo da „kada neko slaže, mora da slaže još dva puta“. 

„Da li stvarno mislite da je moguće da predsednik Republike učestvuje u ubistvima, u rušenju ne znam čega? Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio to u po bela dana, a ne noću, da napravim Beograd na vodi, najlepšu promenadu“, izjavio je. 

Vučić je ocenio da je Beograd na vodi najlepši deo glavnog grada i da bi voleo da živi tamo ali da to sebi ne može da priušti.

Source021

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu