VUČIĆ BUNCA U LUDILU, PSIHIJATRI NE REAGUJU: Ubijte me, utopite me, streljajte me!

0
194

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas prilikom posete Kliničko-bolničkom centru u Novom Pazaru da projekat Jadar neće biti povučen, iako su to tražili „pojedini opozicioni političari“.

Na pitanje novinara da prokomentariše zahtev predsednika stranke Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića koji je dao rok vlastima da do 7. januara povuku projekat Rio Tinta „Jadar“ ili će uslediti protesti, Vučić je rekao da se taj projekat neće povlačiti, kao i da tu kompaniju u Srbiju nije dovela ova, već prethodna vlast.

– Taj projekat stoji i nigde se pomerati neće. Oni su ga doveli, a mi smo uradili sve što je narod tražio i to je to – rekao je on.

Vučić je onako naprednjački, izjavio i da je predstavnicima „bivšeg režima“ jedini plan za sve „kako streljati, ubiti, utopiti“ njega i suditi svima koji ga okružuju, ali da nema problema sa tim da ga kritikuju, jer „rezultati i rad pobeđuju“.

– Njima je to glavni plan za Kosovo i Metohiju i za sve ostalo – reče lider SNS.

Dodao je i da će država uložiti oko 70 miliona evra u izgradnju kliničkog centra u Novom Pazaru i da će ta zdravstvena institucija biti opremljena gotovo isto kao i ona u Nišu.

– To će biti velika podrška ne samo Novom Pazaru, nego i Raški, Sjenici, Tutinu pa i celom severu Kosova. Svi će ga koristiti i i biće ‘state of the art’ (poslednja reč tehnologije) – rekao je Vučić.

Najavio je i da će u budžet Novog Pazara biti uplaćeno 100 miliona dinara pomoći, kako bi taj grad rešio neka svoja dugovanja prema Elektroprivredi Srbije.

Ostavite komentar