4.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

VUČIĆ: Ako sam za nešto kriv, ići ću u zatvor! IDEM U ZATVOR!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja na televiziji Prva, osim o hapšenju Dijane Hrkalović, pričao i o odnosu sa Nebojšom Stefanovićem, odgovarajući na pitanje da li je „ministar odbrane upleten u aferu prisluškivanje“.

– Ja nemam dokaz za to. Ono što sam imao da kažem Nebojši Stefanoviću, rekao sam mu pre godinu dana, kada sam sa njim imao težak razgovor, u kome sam uglavnom ja govorio – rekao je Vučić, a onda i dodao:

– Ako sam ja za nešto kriv, idem u zatvor. Ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor. Nebojša je uradio mnogo toga dobrog za stranku. Ja sam politički veteran da bih sudio preko noći.

- Advertisement -

A onda se prebacio na priču o Jovanjici.

– U aferi „Jovanjica je bio primenjivan metod hibridnog rata. Hibridnom, opakom montažom stranih službi uz pomoć korisnih idiota iz politike, došli smo do nečega od čega smo morali da se branimo. Razmislite kako je ušlo u misli ljudi da razmišljaju o tome kako smo umešani u aferu „Jovanjica“. Tako se to radi, tako ide. Nemojte da govorim šta su radili protiv Koštunice i kako su ga sve rušili kad je hteo da brani Kosovo i Metohiju i šta su radili Miloševiću. Ipak, danas Srbija mnogo brže raste.

Vučić je potom govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, a sve to dva dana posle upada ROSU na sever KiM“.

- Advertisement -

– Prvi put je ROSU došao na sever Kosova i Metohije zbog voza sa srpskim manastirima, drugi put kad je uhapšen i pretučen Marko Đurić. Oni misle da su bogovi. Pravdali su to što su ga prebili. U septembru 2018. upali su jer je Hašim Tači želeo da se pred izbore vozi na Gazivodima. Posle toga su upali navodno zbog hapšenja „ubica Olivera Ivanovića“. Nakon toga sa 30 borbenih vozila su se uputili ka Zubinom Potoku. Posle toga su upali zbog potrage za „drugim osumnjičenim policajcima“ – rekao je Vučić.Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić FOTO: Printscreen

Predsednik SNS je podsetio da Kosovo nema pravo da ima vojsku i da gazi Rezoluciju 1244.

– Oni me otvoreno lažu. Lažu sve nas. Misle da smo debili i da mogu da na prodaju tu prilu o borbi protiv korupcije i kriminala. Jedino ih je briga da Srbija nema nikakvog prisustva na Kosovu i Metohiji. Oni misle da smo mi debili.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti