-7.9 C
Belgrade
ponedeljak, 24 januara, 2022

VUČIĆ ACA NA KURAC VAS BACA: Nove poruke građanima Srbije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić, nepoznata osoba uputila je pretnje u kojoj ističe da je potrebno da dobije „čekić u glavu“, uz parolu „živeo Vučić“. Kako navode korisnici društvene mreže Tviter, grafiti sa pretnjama su osvanuli na ogradi bolnice „Dragiša Mišović“.

“Mariniki Tepić u glavu čekić”, “Živeo Vučić”, ove poruke su, prema tvrdnjama jednog korisnika društvene mreže Tviter, osvanule jutros na ogradi bolnice “Dragiša Mišović”. Povodom ovih pretnji, reagovala je potpredsednica Stranke slobode i pravde, koja je je istakla da je reč o pretnjama vladajuće, Srpske napredne stranke.

Osim pretnji našao se i grafit sa natpisom “Vučić Aca na kurac vas baca“

- Advertisement -

“To im je slogan mržnje na moje ‘neću stati’. Pišu parole i po klinikama. Prete, jer dokazujem kako muče bolesne dok SNS firme zarađuju i na bolesnima. Pošto nemaju odgovore, namenili su mi čekić”, napisala je ona.

Podsetimo, Tepić je prethodnog dana istakla kako zaposleni u kovid bolnici u Batajnici nemaju elementarne uslove za rad, upitavši kako je moguće da je Siniša Mali u avgustu, kad je počela izgradnja kovid bolnica, odlučio da firmi “Aseko”, gde je jedan od direktora donedavno bio brat Ane Brnabić, omogući zaradu od 313 miliona evra.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti