Vrtić „Pčelica“ pravi 10.000 sendviča za SNS miting?!

Obavezno pročitajte

Prema našim saznanjima, Predškolska ustanova „Pčelica“ tokom četvrtka napraviće 10.000 sendviča za SNS jurišnike koji će sa juga Srbije otići na miting u Beograd. Narodna poslanica iz Niša i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević javno je upitala direktorku PU „Pčelica“ Svetlanu Mitić ko plaća te sendviče.

– Niški vrtići „Pčelica“ prave 10.000 sendviča za miting SNS i to više nije tajna. Priprema kreće sutra i svi zaposleni u kuhinji radiće samo na tome. Pitanje za direktorku Svetlanu Mitić: Ko to plaća – objvila je Milošević na svom Tviter nalogu.

- Advertisement -


Kako je nama rečeno iz više izvora u samoj ustanovi, verovatno će zaposleni u kuhinji raditi i u dve smene, kako bi uspeli na vreme da naprave potrebnu količinu sendviča, što je izazvalo negodovanje zaposlenih. Na stranu što moraju i da sami idu na miting.

Od kako je Svetlana Mitić na čelu ustanove, zabeleženo je niz afera, počevši od Piksijeve donacije Plazminog keksa za decu, koji im je naplaćivan, preko njenog privatnog putovanja službenim vozilom u Ohrid, do požara u kuhinji i sudskih presuda određenog broja zaposlenih koji su tužili ustanovu. Tu je i afera sa poništavanjem konkursa za prijem novih vaspitača zboog malverzacija. Iako se mediji već dve godine bave tim aferama, Mitić je imenovana za direktora ustanove.


Odluka da baš oni prave sendviče za naprednjački izlet je u stvari stranačka poslušnost zbog koje je na poziciji na kojoj jeste.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Vučić srlja iz greške u grešku, pretpostavljam da nema izraelskog savetnika“

Narodni poslanik Vladeta Janković ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poslednje vreme pravi velike greške i da...

Još priča na sličnu temu