22.7 C
Belgrade
četvrtak, 5 avgusta, 2021

VOJNO LICE ZAGRMELO: Vratiću Vučiću paket vitamina na Andrićev Venac

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predstavnik Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Jovan Tamburić izjavio je u emisiji Studio N1 Live da će vratiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću paket vitamina na Andrićev Venac, kao i da će u tom paketu pored vitamina „poslati i malo magle, koju on penzionerima dugo godina prodaje“.Zgrada Predsedništva na Andrićevom vencu FOTO: Milica VučkovićZgrada Predsedništva na Andrićevom vencu FOTO: Milica Vučković


– Pozvali smo penzionere da zajedno sa vitaminima vratimo i maglu koju nam on godinama prodaje, i kojom prikriva otimanje i pljačku PIO Fonda, otimanje penzija, smanjenjem i dugogodišnjim neusklađivanjem. On vrši i diskriminaciju poljoprivrednih penzionera uvođenjem doživotnih penala zbog prevremenog odlaska u penziju sa 40 godina staža. Ja ću taj paket vitamina koji budem dobio, upakovati u veliki paket, u koji treba da stane i deo te magle koju prodaje i nasloviti na Andrićev Venac – rekao je Tamburić za N1.

Dodaje da je ponižavajuće da penzioneri dobiju paket vitamina od Vučića.
„Dragi penzioneri, evo vam jedna kesica…“ (VIDEO)Vučić vitaminima kupuje glas penzionera za dve crvene

- Advertisement -

– Nije ni dokazano da vitamini mogu da pomognu u očuvanju zdravlja. Posebno što ulazimo u letnji period, i dovoljno je nekoliko sati boraviti na suncu da organizam sam proizvede potreban vitamin D. Na ovakav način predsednik na račun poreskih obveznika Srbije promoviše sebe i svoju stranku, i prikriva sve loše što se radi sa PIO Fondom – istakao je Tamburić.

Prema njegovim rečima, svi penzioneri su oštećeni nedovoljnim neusklađivanjem penzija od 2012. do 2019. godine.
Dača: Vučićeva bolesna predstava se nastavlja

– Tu procenjujemo da je svaki penzioner u Srbiji oštećen za četiri do šest mesečnih penzija… Iako Ustav Srbije reguliše da se imovina građana može zbog višeg interesa privremeno uzeti, mora se u skladu sa tržišnim uslovima i nadoknaditi. Naš predsednik o tome ništa ne govori, a usput je zauzdao sudstvo, pa je usporio parnice koje smo mi pokrenuli, da bi što kasnije stigle na Evropski sud za ljudska prava – kazao je Tamburić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: