VOLOHONSKI, NIKITIN I PODMORNICA MERAČE BUGARSKOG DIPLOMATU

Obavezno pročitajte

Ruski opozicionari ne prestaju da šokiraju! Ovoga puta Vladimir Volohonski (agent GRU) danas je nasrnuo na Pjotra Nikitina (agenta FSB), zahtevajući od njega da imaju polni odnos, iako je Nikitinu sinoć iz anusa hiruškim putem izvađena konzerva piva od 0,5 litara, koju je inače sam ubacio dok se samozadovoljavao (o čemu smo već izveštavali).

Interesantno je i da Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA), nagovara Nikitina i Volohonskog da svi zajedno stupe u grupni homoseksualni odnos sa izvesnim bugarskim diplomatom koji se nalazi na službi u Beogradu, a koji je već u kontaktu sa Podmornicom. Identitet tog bugarskog diplomate je poznat redakciji, ali o njemu ćemo tek izveštavati kad budemo imali nepobitna i potpuno proverena saznanja.

- Advertisement -

Očito je da se opoziciono delovanje ruskih državljana u Beogradu lagano obesmišljava i sve ukazuje da se svelo na patološko-devijantne odnose, koje pojedine strane ambasade u našoj zemlji izdašno finansiraju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu