PAROŠKI UPOZORAVA: Sledeće je vojvođanski jezik, Srbijom upravlju hrvati; Dačić, Brnabić, Čanak, Ikodinović,Čadež!

Obavezno pročitajte

Većina ministara u vladi Ane Brnabić su Hrvati. Počevši od korčulanke Ane Brnabić, do Franja Udovičića, a to je Vanja Udovičić, i to piše na svakoj Vikipediji. Redom do Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, rekao je dr političkih nauka i potpredsednik Zdrave Srbije, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

To je hrvatska Vlada, baš kao što hrvatska loža Libertas vlada Beogradom i Novim Sadom, kao i hrvatska UDBA iz Titovog vremena. Tako se i bira vlada. To nije vlada koja je odraz izborne volje ili „naše dece“ – kazao je Paroški.
On je kazao da isto tako i Gordana Čomić u toj Vladi „nije birana“.

Ona se tu pronašla po izvesnom zadatku. Jedan od tih zadataka je i uvođenje novohrvatskog govora. Mi smo se tolike godine šalili na račun njihovog „okolotrbušnog pantalodržača“, a onda se pojavila Čomićka, i u ime rodne ravnopravnosti nam uvela šaranicu, ženku šarana. Ta ista Čomićka za koju se ne zna kako je izabrana, sada nam uvodi naciju Vojvođana. I to Zakonom o popisu, ne pod ostali, pa se neko oseća kao Vojvođanin, nego kao naciju. Čak je nagovestila da će i Beograđanin biti nacija – istakao je politikolog.

- Advertisement -

Paroški navodi da ideju da će Vojvođanin i Beograđanin biti nacije, sprovodi Vlada Srbije, budući da stoji iza dela svoje ministarke.


Prema njegovim rečima, Hrvat je i Nenad Čanak.

On je bivši političar koji je izgubio sve. Ali moć hrvatske lože „Libertas“ i dalje ga čini aktuelnim. Nema televizije u kojoj ne gostuje Nenad Čanak – primećuje Paroški.
On je govorio i koje zemlje kupuju zemlju za konzulate u Novom Sadu, što nije diplomatska praksa, što ukazuje, kako je naveo, da se iza toga kriju pripreme za otvaranje ambasada u Vojvodini. Obavezan korak, kako je rekao je i proglašenje vojvođanskog jezika.


Paroški je govorio da je Srbija najbogatija zemlja u Evropi zlatom nakon Poljske, ali „od toga ne vidimo ni kilo zlata“. Takođe je rekao da smo prepustili bušotine nafte za rentu od svega 3%, pa čak ni to ne vidimo, dok čak i „crnci u Africi vas hvataju za gušu ako im ne platite 22% rente“. Kako je rekao Srbija proizvodi duplo više nafte nego što troši.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu