1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

VODITELJ ZATRESAO MEDIJE PITANJEM: ”Vučić je pi*kica, neće on nigde?”

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na kanalu Slavija Info danas je osvanuo intervju sa Markom Jakšićem, predstavnik Srba sa Kosova i Metohije, ali ono što je uzdrmalo društvene mreže je bilo pitanje koje je voditelj emisije, Ljubomir Stefanović postavio gostu.

”Kada je Vučić pokušao da odbrani Severnu Mitrovicu tada ste za njega izjavili, Vučić je pičkica neće on nigde?”, na šta je gost ostao vidno šokiran da bi kasnije pokušao da opovrgne izjavu u smislu da nije baš tako izjavio jer se ne koristi tim rečnikom, mada se na snimku vidi da je voditelj čitao i citirao sa papira. Pitanje je postavljeno odmah na početku emisije, tačnije u 35. sekundi snimka.

,Gost Slavija info bio je predstavnik Srba sa Kosova i Metohije Marko Jakšić. U emisiji Intervju Jakšić je ispričao o problemima koje ima od strane filijale SNS na Kosovu i Metohiji tzv Srpske liste. Paljenje prostorija pokreta je jedan od drastičnijih primera delovanja ove grupacije.

Vučiću smeta svako ko je njega označio kao izdajnika iako je po svojim postupcima i predajom imovine Republike Srbije Albancima to više puta dokazao. njemu ni to nije bilo dovoljno već je naterao Srbe da ne priznaju više Srpske sudove i da polažu zakletvu tzv Kosovu.

- Advertisement -

Rusija ne da Kosovo i Metohiju i stalno insistira na rezoluciji 1244 inače da nije toga Vučić bi odavno potpisao tvrdi Jakšić. Vučić će najverovatnije završiti u zatvoru zbog izdaje a krivične prijave za to delo već su podneli. Oko podrške Srba sa Kosova Jakšić govori da je to malobrojna i lažna a da su svi koji rade u državnim institucijama ucenjeni i naterani na to. Vučić je kriminalac koji slaže čim zine a SNS glumi mafiju, zaključio je Marko Jakšić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti