7.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

OVA ZANOSNA PLAVUŠA JE VODILA PRLJAVI POSAO ZA PEDOFILA EPSTAJNA: Umesto u ZATVORU, danas ima MILIONSKI BIZNIS!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izveštaji tvrde i da je Epstajn plaćao devojkama da imaju seks sa Marčinkovom, koja je tada imala 19 godina, dok je on gledao i fotografisao

Nedavno su objavljene fotografije Džefrija Epstаjna sa njegovog privatnog karipskog ostrva, na kojima je pokojni tajkun okružen mladim ženama, među kojima je istočnoevropska manekenka i pilot Nađa Marčinkova, za koju se sumnja da je učestvovala u njegovom lancu trgovine ljudima.

epstajn

Smatra se da je zanosna tridesetčetvorogodišnja plavuša, koja sada vodi sopstvenu vazduhoplovnu kompaniju, imala „duboku i blisku vezu“ sa Epstajnom, a verovatno je bila i jedan od njegovih „regrutera“, piše „Dejli mejl“.

- Advertisement -

I dalje je nejasno da li je sama Marčinkova bila više žrtva ili zlostavljač.

Epstаjn je navodno nekim žrtvama rekao da je devojka bila njegova „seksualna robinja“ nakon što ju je kupio od njenih roditelja u istočnoj Evropi. Roditelji Marčinkove su to poricali. Njeni advokati tvrde da je bila jedna od mnogih milijarderovih žrtava nakon što je iz Slovačke dovedena u SAD kad je imala 15 godina.

https://www.instagram.com/p/B0SQ5x1Ag5X/?utm_source=ig_embed

Izveštaji tvrde i da je Epstаjn plaćao devojkama da imaju seks sa Marčinkovom, koja je tada imala 19 godina, dok je on gledao i fotografisao.

- Advertisement -

PRVI SU PALI: Počeo obračun sa satanistima i pedofilima iz DUBOKE DRŽAVE!

U drugim prilikama, žrtve Epstаjnovog seksualnog zlostavljanja tvrde su da je Marčinkova vršila pritisak na njih da se upuste u orgije sa njom i milijarderom.

Marčinkova je Epstаjna 67 puta posetila u zatvoru na Floridi 2008. godine, kada je uhapšen zbog podvođenja maloletnica, a jedan izvor je tada navodno rekao:

„Jako su bliski … Išla je uglavnom vikendom. Činilo se da se Nađa i Džefri zaista vole. Bilo je to kao da imaju romantičnu vezu.“

Nađa Marčinkova, koja je opromenila ime u Marčinko, nije dala nikakav zvanični komentar na Epstajnovo hapšenje niti je svedočila protiv njega.

„Nađa želi da izrazi saosećanje i podršku kolegama koji su bili žrtva nasilnog ponašanja Džefrija Epstajna“, citirao je Mejl Nađine advokate.

Marčinko je jedna od četiri žene koje su sada u središtu tekućih istraga o Epstajnovom lancu trgovine ljudima, a optužene su da su bile milijarderove „regruterke, pomoćnice, seksualne partnerke i prijateljice“, objavio je Sandej telegraf.

Još u avgustu 2019. godine, američki državni tužilac Vilijam Bar upozorio je navodne saučesnike Džefrija Epstajna da „neće moći spavaju mirno“.

„Uveravam vas da će se postupak nastaviti protiv svakoga ko je bio Epstajnov saučesnik. Žrtve zaslužuju pravdu i dobiće je “.

- Advertisement -
Sourceespreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti