VLAST U SRBIJI KRADE NAROD: Ulje kod nas skuplje nego u Beču! (FOTO)

Obavezno pročitajte

U Srbiji pod naprednjačkom vlašću poskupelo je bukvalno sve… Građani svakodnevno osećaju udar na džep, cena namirnica koje kupuju idu u nebo, a poslednjih dana tema broj jedan je poskupljenje ulja, koje sada košta više od 200 dinara. Eto još jednog dokaza koliko nam dobro ide i kakav je Srbija zapravo „ekonomski tigar“.

Pisali smo prethodnih dana da ulje, zavisno od marke, ide od 200 pa sve do 225 dinara. I kada već pričamo o ceni u Beogradu, lepo je napraviti paralelu sa cenom ulja u Beču, odakle se na Fejsbuku oglasio Vladimir Savić. 

Kako je naveo, ulje marke „Vital“ u Beču iznosi 1,59 evra, što je 186 dinara, dok u marketima u Beogradu cena ide od 216 do 220 dinara.

- Advertisement -

– Vitalovo ulje od jednog litra ovde u Beču košta 1,59 evra ( jedan evro i 59 centi), u prevodu 186 dinara usred Beča. Isto Vitalovo ulje u Srbiji košta od 216 do 220 dinara, zavisno gde se kupuje. I ko je ovde lud?! Kako može naše Vital ulje da bude jeftinije ovde u Austriji, nego u Srbiji, gde se proizvodi?! Dakle, narode, ko vas krade?! – napisao je u svom postu Vladimir Savić iz Beča objavivši i preciznu matematiku sa fotografijama kao dokaz.

Jedan od komentatora zaključio je da će „uskoro švercovati srpsku robu iz inostranstva pošto je tamo jeftinija“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu