15.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

VLAST U PANICI: Deo opozicije poziva na nasilje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević ocenio je večeras da jedan deo opozicije usled nedostatka programa, ideja i političkog uticaja priziva na nasilničko i siledžijsko ponašanje i da želi da na vlast dođe bez izbora.

„Demokratija se ostvaruje na izborima i samo izbori mogu promeniti političku sliku Srbije“, naveo je Milićević i dodao da će Srbija svakako imati fer i demokratske izbore, zbog čega se, kako kaže, međustrančki dijalog koji obuhvata i izborne uslove vodi na dva koloseka.

Ističe da je cilj da se saslušaju sugestije i predlozi svih političkih partija bilo uz posredovanje evroparlamentaraca ili bez njih.

- Advertisement -

On je ocenio da jedan deo opozicije nema svoje predloge i njihov osnovni cilj je da bez izbora dođu na vlast.

„Ako neko misli da bi rezultat razgovora o izbornim uslovima trebala da bude nekakva prelazna vlada, koja će zameniti aktuelnu Vladu i Skupštinu, bez izbora, onda taj u razgovorima ne treba ni da učestvuje“, ukazao je Milićević.

On je dodao da je političkoj sceni Srbije dosta „pretnji revanšizmom, lustracijom, ulicom“ i istakao da je za dolazak na vlast potrebna podrška građana koju nemaju.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti