VLADO GEORGIEV UPOZORIO NOVINARA NOVE RS: Tražiću te po gradu, jesi li razumeo?

Obavezno pročitajte

Pevač i kompozitor Vlado Georgiev upito je pretnje novinaru portala Nova.rs, jer mu je postavio pitanje o privatnom biznisu koji je započeo 2020, a koji nema veze sa muzikom.

Naime, redakcija portala Nova.rs došla je Georgiev 2020. otvorio firmu „Dunav kargo“ koja se bavi rečnim prevozom tereta. Podaci iz finansijskog izveštaja, kako prenosi Nova.rs, navode da je tokom 2021. godine firma ostvarila zaradu od 36 miliona dinara, dok finansijski izveštaj iz 2022. još nije poznat.

- Advertisement -

Novinar portala Nova.rs je ovim povodom pozvao pevača za komentar, ali pošto mu se on nije javio, on je nazvao Igora Stojkovića, koji je zakonski zastupnik, odnosno direktor firme koju poseduje Vlado Georgiev.

Stojković ga je zamolio da mu napiše mejl sa pitanjima, što je novinar i uradio.

Nakon nekog vremena, pevač je pozvao novinara portala Nova.rs i počeo da mu preti i da psuje.

„Molim te, nemoj da ulaziš u ovu igranku sa mnom, nemoj da mi se user*vaš u život, da ne bi bilo problema, razumeš. Znači molim te, kao čoveka te molim napraviću se da nisam video ovaj mejl nastaviš li ovako da mi dr*aš te podatke i da mi roviš po životu tražiću te po gradu. Jesi li razumeo? Ne znam da li si me razumeo, znači samo si mi ti falio, samo ste mi vi falili. Molim te kao čoveka, samo mi reci da li si me shvatio“, rekao je Georgiev.

Nova.rs ističe da su pretnje koje je pevač uputio njihovom novinaru zabeležene i sačuvane na audio snimku, kao i da su navodi o biznisu Georgieva u potpunosti zasnovani na činjenicama i javno dostupnim podacima.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu