Vladimir Volohonski manično na telefonu

Obavezno pročitajte

Među liderima ruske „opozicije“ u Srbiji kao bomba su odjeknule informacije o servilnom i potkazivačkom ponašanju Čedomira Stojkovića, u narodu poznatijeg kao „Čeda podmornica“, tokom današnjeg razgovora u BIA.

Komentarišu da, dok Pjotor Nikitin sediran i zatvoren u stanu gleda u jednu tačku na zidu, Volohonski deluje mnogo agilnije.

- Advertisement -

Shvativši da je „podmornica“ definitivno rešila da ih torpedira i proda kako bi sačuvao sopstvenu kožu, počeo je manično da poziva veze iz Sankt Peterburga, trudeći se da pronađe kopču sa tamošnjim pripadnicima Federalne službe bezbednosti (FSB) i pokajnički im servira „saborce“ u zamenu za imunitet.

Njegov najbliži saradnik čak tvrdi da Volohonski najviše nade polaže na izvesnog rođaka koji je svojevremeno u tom gradu radio u kontraobaveštajnom odeljenju zaduženom za praćenje ruskih izdajnika povezanih sa britanskom obaveštajnom službom.

Štaviše, ističe da je Volohonski u mladim danima bio doušnik tog čoveka, kome je prodao sve tadašnje „prijatelje“ iz krugova ruskih liberala. Ostaje da se vidi da li je neko u gradu na Nevi danas podigao slušalicu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu