VLADIMIR ORLIĆ: Dveri, Zavetnici, NADA i Narodna stranka su antidržavna snajper koalicija

Obavezno pročitajte

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da „deo opozicije“ nije podneo nikakav zahtev za sazivanje posebne sednice parlamenta o Kosovu i da o tome „samo pričaju“.

On je za Televiziju Pink kazao i da „nikakav zahtev za sazivanje te sednice ne postoji“, te dodao da „nikakav zahtev nisu poslali“ jer, kako tvrdi, nisu mogli da prikupe ni potpise za sazivanje sednice.

- Advertisement -

Naveo je da te stranke time žele samo „pozorište za sebe“, te ih nazvao „antidržavnom snajper koalicijom“, u koju je ubrojao pokret Dveri, stranku Zavetnici, koaliciju NADA i Narodnu stranku.

Kazao je i da je njihov jedini cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te dodao da su za sazivanje sednice o Kosovu „išli po potpis i kod (poslanika iz Bujanovca) Šaipa Kamberija„.

Naveo je da je Kamberi „na liniji sa Kurtijem“.

Ocenio je i da su se predstavanici tih stranaka „sinoć pretvarali da su studenti“, te dodao da se to moglo videti i na fotografijama protesta održanog u Beogradu.

Optužio je deo opozicije da izgovaraju „laž do laži“ u vezi s kosovskom politikom predsednika Srbije Vučića.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

EKSKLUZIVNO! SRPSKI ISTRAŽNI ORGANI REAGOVALI NA IZJAVU MILANOVA. POKREĆE SE KRIVIČNI POSTUPAK PROTIV FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Kako nas je obavestio naš dobro obavešteni izvor iz istražnih organa, nakon večerašnjeg izveštavanja našeg portala, nadležni državni organi...

Još priča na sličnu temu