VLADIMIR ĐUKANOVIĆ: Da li je Stefanović imao Skaj telefon?

Obavezno pročitajte

Advokat Dijane Hrkalović, funkcioner Srpske napredne stranke, Vladimir Đukanović izjavio je u emisiji „Hit tvit“ na televiziji Pink povodom intervjua Dijane Hrkalović da smatra da Tužilaštvo mora da reaguje i da mu – kako kaže – nije jasno zašto još čekaju, ako sada, kako Đukanović kaže, imaju sve elemente. Istraga je završena, dodaje Đukanović, stoga „Hrkalović može da da intervju za mediji koji želi“.

– Iznela je mnogo toga. I slažem se, tužilaštvo bi moralo da reaguje. Prosto mi je nejasno da nisu već reagovali već do sada. Da uzmu izjavu ili od nje, ili od ministra. Ovo je sasvim drugi postupak. Mogu da uzmu izjavu za prisluškivanje predsednika, za saradnju sa (Belivukovim) klanom… Pa, izvolite gospodo, radite. Jeste li tražili da budete nezavisni i samostalni? Izvolite gospodo, radite svoj posao – rekao je Đukanović.

- Advertisement -

Vladimir Đukanović FOTO: PrintscreenVladimir Đukanović FOTO: Printscreen

Prokomentarisao je Đuka i izveštavanje medija o intervjuu Dijane Hrkalović.

– Baš ih je pogodila. Ubola ih je, onako, žestoko! I meni je to najboilji znak da je rekla, veoma, veoma važne stvari… To oko ministra da je imao „Skaj“ telefon, vidite da su i neke novine pisale o tome. Samo ključno pitanje: „Jesi li ti imao „Skaj“ telefon, ili nisi“? Ako si imao, šta će tebi „Skaj“ telefon? Šta će ministru u Vladi „Skaj“ telefon – pitao je Đukanović.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu