17.1 C
Belgrade
utorak, 27 septembra, 2022

VLADIKA SIULAN DIGAO GLAS PROTIV PARADE: Ne udarajmo pečat na sodomski greh – Beograd je grad Presvete Bogorodice i despota Stefana (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako mi afirmišemo i zvanično dopustimo i legitimišemo ono što se zove sodomskim – jedan greh i pakao – onda će bič Božji udariti naš narod. Udariće našu zemlju ako ne progovorimo! Udariće našu zemlju ako se ne usprotivimo!

PUTEM trnovitim i mukotrpnim – moramo se izboriti za ono što je večno i trajno, da bi to večno i trajno zadobili.

- Advertisement -

Da li ćemo preuzeti na sebe taj podvig? Da li ćemo reći jasno i glasno da je grad Beograd, grad Presvete Bogorodice? Da je grad Stefana Lazarevića…

Braćo i sestre, ako mi afirmišemo i zvanično dopustimo i legitimišemo ono što se zove sodomskim – jedan greh i pakao – onda će bič Božji udariti naš narod.

Zato, braćo i sestre, sa oltara petog kontinenta, u ime Pravoslavlja, Svetosavlja, u ime svoga naroda i duše narodne, kličemo: Ne Srbijo! Držimo se puta Hristovog, jer je on onaj koji vodi u slobodu!

- Advertisement -

Nemojmo dozvoliti da legitimizujemo, da damo pečat i autorizaciju onoga što se zove bezakonje, opustošenje i propast naroda.

Kako to mogu da kažem?

Danas slavimo Makaveje, sedam svetih mučenika i njihovu majku Solomiju koja je sa njima postradala dva veka pre Hrista. I oni su bili pred izborom: došao je paganski vladar, zaokupiran – paganizmom!

- Advertisement -
SourceFakti
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti