5.3 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

KOALICIJA GOTOVA: Visoki SPS funkcioner iznajmiljvao maloletnice za 60E, lude seks žurke!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

SPS u paklu pedofilije

Marčelo Lala (46), blizak SPSu koji je u novembru 2019. godine, dok je Ivica Dačić bio ministar spoljnih poslova, postavljen za počasnog konzula Srbije u italijanskoj regiji Kampanja, bio je u središtu skandala zbog podvođenja devojaka na čuvenim bunga-bunga zabavama koje su organizovane za političare. Italijanska štampa je sumnjala da je modna agencija „Dajmond fešn model“ čiji je Lala suvlasnik, za „lude seks-žurke“ iznajmljivala devojke koje nisu nosile donji veš, neke od njih čak i maloletne, i to za 60 evra, pisali su režimski mediji te godine.

– Afera u čijem je središtu bio Lala izbila je u februaru 2012, posle čuvene zabave na kojoj je bilo mnogo lokalnih političara i moćnika, a navodno je povod za nju bio promocija jedne TV emisije. Međutim, posle žurke, u italijanskim medijima isplivali su detalji sa zabave – da su devojke koje su zabavljale goste bile oskudno odevene, na visokim štiklama i da nisu nosile veš, pa su je nazvali „erotskom žurkom bez gaća“. Zvanice su, kako su naveli, zabavljale izuzetno mlade devojke, a štampa je upravo Lali zamerila što je maloletnice doveo da zabavljaju političare i starije bogataše – rekao je tada dobro obavešten izvor za beogradske medije.

SPS konzul Lala se tada, kako kaže italijanska štampa, oglasio u medijima. Priznao je da je njegova agencija dovela devojke, od kojih su neke ble maloletne, ali je tvrdio da njihov zadatak nije bio da seksualno zadovoljavaju goste, već da budu lepe i da se promovišu. Priznao je i da ih je lično platio 60 evra, navode režimski mediji.

- Advertisement -

Dačić se tada pravdao da nije znao ništa o tome, već da je Lalu predložila otpravnica poslova ambasade u Rimu Tatjana Garčević.

Bunga-bunga žurke su opet dospele u javnost nakon jučerašnje konferencije za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja je pustila svedočenje bivšeg zaposlenog u hotelu Dragana Markovića Palme, koalicionog partnera Ivice Dačića, u kom svedok tvrdi da je Marković u tom hotelu podvodio maloletnice.

– Radio sam u hotelu u Končarevu, koji je Markovićev. U tom hotelu nakon raznih žurki, pevale su naše „zvezde“, putem Lux taksija dolazile su devojčice od 15, 16, 17 godina, što su devojčice za njega i ljude koji su njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki devojčice idu sa njim ili njima. Uglavnom je to nakon napijanja devojčica. Pričali su im da im neće biti ništa i da će im biti okej, ali ništa tu nije okej, jer su te devojčice doživele traume. Verujem da je jedan čovek koji je govorio o pedofiliji mislio na njega – glasilo je svedočenje jednog od građana Jagodine.

- Advertisement -

Takođe, premijerka Ana Brnabić dala je izjavu za medije dok je bila ministarka da ju je Palma pozivao na bunga-bunga žurke.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti