PLJAČKA: Građani plaćaju više od 17.000 dolara rezidenciju Marku Đuriću!

Obavezno pročitajte

Kako saznaje Direktno.rs, ministarstvo spoljnih poslova iz budžeta koji finansiraju građani Srbije, plaćaju rezidenciju mlađanom ambasadoru Marku Đuriću u Vašingtonu više od neverovatnih 17.000 dolara ili gotovo 2.000.000 dinara mesečno!

Sve vezano za Marka Đurića je skandal. Momak koji nije uspeo da završi Pravni fakultet u Beogradu pa se prebacio na čuveni privatni naprednjački u Sremskoj Kamenici, momak koji se najviše isticao po nezaboravnim i najžešćim tapšanjima velikom vođi nakon čega su mu danima dlanovi bili crveni, momak koji je kao direktor kancelarije za KIM pokrivao biznis kombinacije gospodara severnog Kosova Zvonka Veselinovića i Milana Radojčića, a učestvovao u progonu Olivera Ivanovića pre nego što je ubijen.

Momak koji je bio zadužen da za Vučića i njegovu listu mora po svaku cenu glasati 95% Srba na Kosovu i Metohiji, momak koji je u kancelariju za KIM zaposlio radikalnog ekstremistu Mišu Vacića, momak čije je imenovanje za ambasadora u USA u ozbiljnim krugovima ocenjivano kao diplomatski skandal i uvreda za zemlju domaćina – najveću svetsku silu.

- Advertisement -


Javna je tajna da Đurić provodi mnogo vremena u Beogradu što je samo po sebi diplomatski prekršaj, ali je još mnogo gore za interese Srbije što svojim obrazovanjem, iskustvom i ličnim kredibilitetom nije dorastao funkciji kojom ga je Vučić nagradio za tapšanje i godine bezrezervne poslušnosti.

Tom i takvom, nazovi ambasadoru, Marku Đuriću, građaani Srbije plaćaju više od 17.000 dolara svakog meseca da se baškari u rezidenciji u elitnom delu Vašington DC, čuvenom Upper Georgetown-u.

Ako je i od Marka, previše je.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu