VIRUS UKRADEN IZ KANADE: “Korona“ je biološko oružje usmereno protiv muške populacije… (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Prema najnovijim saznanjima, Korona virus je ukraden iz Kanade, i pretvoren u biološko oružje u labarotoriji u Wuhanu, odakle je najverovatnije “pobegao“

Zvanična Kina je prema saznanjima medija zataškavala epidemiju virusa još od početka decembra 2019, a potom i pokušala da sakrije činjenicu da se radi o biološkom oružju, iza kojeg stoji svetska zdravstvena organizacija, koja kako navode pojedini eksperti – paralelno sa Kinom radi na zataškavanju.

Prema rečima dr Francisa Bojla, profesor iz SAD, koji je učestvovao u kreiranju i donošenju zakona o biološkom ratovanu za vreme administracije Buša starijeg sredinom sedamdesetih – oćigledno se radi biološkom oružju.

On je ocenio da se virus Korona potekao iz labaratorije tipa BLS-4, koja se nalazi u Wuhanu, i za čije postojanje je znala Svetska zdravstvena organizacija, a čiji je cilj razvoj biološkog oružja.

Radi se o oružju, koje prvensteno cilja kinesku populaciju, tačnije muškarce, koji su 5 puta podložiji smrtonosnom virusu, u koji je ugradjen sistem za prenošenje HIV virusa, što dokazuje da se radi o proizvedenom biološkom oružju, u koje su ugrađeni mehanizmi da bi bilo što smrtonosije –
otkriva Bojl.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu