14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

VIRUS NA NOLETOVOM TURNIRU TURNIR ODLAŽE IZBORE! Vanredno stanje u Hrvatskoj zbog širenja korone?!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Virus, Hrvatska, izbori i Novak Đoković

Činjenica da je uopšte spomenuto pomeranje izbora pokazala je da stranke strahuju od nove eskalacije epidemije.
Ponovno širenje koronavirusa u pitanje je dovelo nastavak kampanje za parlamentarne izbore, a danas se govorilo i o mogućnosti pomeranja samih izbora.

virus,


Ovu je temu otvorio potpredsednik HDZ-a Ivan Anušić, koji je za Novi list izjavio kako je moguće i pomeranje ako se o tome postigne konsenzus. Drugi zvaničnici iz njegove stranke takvu su mogućnost odbacili, uz poruku da će se izbori održati 5. jula, kako je i planirano. Svoju izjavu na kraju je korigovao i sam Anušić objašnjavajući da je govorio tek o jednoj od mogućnosti.

- Advertisement -

Pa ipak, činjenica da je uopšte spomenuto pomeranje izbora pokazala je da stranke strahuju od nove eskalacije epidemije, zbog čega su danas odgođeni i neki skupovi.

Restart koalicija odgodila je sve predizborne skupove i aktivnosti u Zadru zbog širenja zaraze na Adria Turu, a HNS je otišao i korak dalje. Stopirao je sve predizborne aktivnosti i odlučio kako će sve preostale aktivnosti u predizbornoj kampanji nastaviti građanima prenositi putem digitalnih platformi, medija i telefonom.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti